[]

Nasıl 15-20 bin bulunur

Geliri çok iyi, geri ödeme gücü çok yüksek biri var. Fakat zamanında kredi puanı dibe vurmuş. Kredi çıkmayan, kredi kartı kullanmayan, eşten dosttan el borcu almak haricinde 15-20 bin tl nasıl bulabilir bu kişi? Taksitle ödeyecek. Taahhütle telefon bile çıkmıyor.




 
Böyle birine tefeci bile borç vermez, ama olurda verirse iliğini sömürür. Sakın tefeciye bulaşmasın, yoksa o taksitler bitmez.

Böyle biri ancak ona çok güvenen bir yakınından borç bulabilir, ki böyle birine babası bile borç vermez sanırım.

Bu kadar eksiye düştüyse geri ödeme gücü olsa da sorumsuz biri demek ki.
  • John Bloor  (24.04.18 12:13:47) 
Bazı bankalar belli dönemlerde bilançoyu şişkin göstermek için uçan kuşa bile kredi veriyorlar. Kredi notu aşırı düşük bir arkadaşım insanlık dışı yüksek bir faizle Aktifbank'tan kredi bulmuştu.


  • cleric  (24.04.18 12:21:59) 
hocam
bankalara basvurup kredi notunun icine sıcmasın daha fazla
bu 15-20 bini bir yere borcu varsa

ailesinden alacak atıyorum 5000 tl buldu.
borcu olan yere abi 5000 tl veriyorum kalanını da topluyorum diyecek
ve bu parayı kazanmak icin ugrasacak

bu 15-20 bin bir yere borcu yoksa bir şey alacaksa
almasın
  • kingcyrax  (24.04.18 13:19:42) 
kısa vadede bir önerim yok ama uzun vadede bir kredi kartı alsın. limiti çok zorlamadan kullansın ve son ödeme tarihini geçirmeden o ayki dönem borcunun tamamını ödesin. aksi halde kendi kendine kredi puanı yükselmez.


  • himmet dayi  (24.04.18 14:17:23) 
Geliri çok iyi, geri ödeme gücü çok yüksek biri var.

NEden su anda vurmus dibe kredi puanı?
  • binder dandet  (24.04.18 16:09:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.