[]

Aniden Gelen Yürüme Bozukluğu

Son günlerde farkettim, yürümemde bir bozukluk, anormallik var. Sanki sol bacağım daha uzunmuş gibi adımımı yere atarken sağ bacağım ve ayağım gibi yerle temas etmiyor. Açıkçası durumu nasıl anlatacağımı bile bilmiyorlar, bacaklarım ya da ayaklarım senkronize değil gibi ama sorun sadece sol bacağımda.

Önce yazlık ayakkabıdandır ya da ayakkabının tabanındandr diye düşündüm ama sorun kesinlikle bacağımda. Doktora gideyim diyorum ama hangisine gitsem onu da bilemiyorum. Doktorlar ya da daha önce bunu tecrübe ve edenler aydınlatırsa çok sevinirim.


 
doktor değilim ama belki belinle alakalı olabilir. çekme yapıyor olabilir.


  • silah taciri  (24.04.18 10:42:57) 
bu iş kayropraktiklere göre gibi görünüyor ama evde kendim hallederim diyorsan şu videoyu bir dene.

www.youtube.com

leg length adjustment diye de arama yapabilirsin.
  • okumayi sevmeyen okur  (24.04.18 10:46:12) 
Teşekkür ederim cevaplar için, açıkçası spor yaparken belimi incitmiş olabilirim ki bu konuda uyarılar aldım, tecrübeli arkadaşlar spor salonunda bazı hareketleri yapmamam gerektiğini, belimi ve sırtımı incitebileceğimi söylediler. Açıkçası sorun umarım budur. Beyin ya da damar tıkanıklığı olabileceğinden korkuyorum.


  • taltrap  (24.04.18 10:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.