[]

dizde içeride oynayan bir şey var

merhaba. bugün ortopediste muayene oldum, sağ bacağımdaki dizimin sağ tarafına el konulduğunda hissedilen bir şey var. içeride bir şey oynuyor büküldükçe. mr çekilmemi istedi doktor, ancak mr sigortasızlara çok pahalı olduğu için çektiremedim, halihazırda muayeneye çok para vermiştim zaten. neyse ben doktorun yanına tekrardan gittim. dizimdeki oynamayı tekrardan kontrol etti. bir su birikmesi veya ödem gibi bir şey var olabileceğini söyledi, veya bunların ikisi aynı anlama geliyor, o esnada çok laf kalabalığı olduğu için tam olarak ne dediğini aktaramıyorum. öncesinde boynum tutulduğu için yazmış olduğu reçeteye bir şeyler daha yazdı. ilacı annemin sigortasıyla aldık, ben orada değildim o sebeple soramadım ama elimizde iki ilaç var. biri parafon (ağrı kesici, kas gevşetici yazıyor üstünde), biri de diclactive jel (lokal kas ve eklem ağrılarının tedavisinde yazıyor) ancak ben bunların ikisinin de boyun tutulması sebebiyle yazıldığını düşünüyorum. dizimin olduğu yerde sert bir antrenman yapmazsam ağrı olmuyor. ancak yaptığımda yürümemi engelleyecek şekilde ağrıyor orası.

sözün kısası, ben bu ilaçların diz sebepli değil de boyun sebepli verildiğini düşünüyorum. boyun ağrısı bugün var yarın yok. o sebeple bir hafta boyunca bu ilaçları diz için verdiğini düşünerek veya ikisi için de verdiğini düşünerek almak istemiyorum. benim şikayetlerimi göz önünde bulundurarak ne yapmam gerekiyor? aranızda bir ortopedist veya bu konularda bilgili/ilgili veya aynı şikayetleri olan/olmuş biri vardır belki.


 
Baker kistini bi arastir derim ama sigortani bir an once yaptirip mr olayini halletmeni tavsiye ediyorum daha cok.


  • kuehles blondes  (23.04.18 21:39:01) 
acilden giriş yapıp; düştüm çok ağrıyor ölüyom deyip çektirin, affetmeyin.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (23.04.18 21:47:24) 
Su an cok musait degilim detayli yazamiyorum ama. O boyun ilaclari dizine iyi gelebilir eger odem varsa, iki uc gun kullanmani tabsiye ederim. Cok ciddi bi agri olmamasi da odemi andirdi bana. Uygun sartta mr+1


  • reavelyn  (23.04.18 21:57:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.