[]

Ttnet sorunu modem öneri sorusu

Selam. Önce şunu bi okuyabilir misiniz.

www.eksiduyuru.com

Tt diyo ki kopma yok uzun süredir. Modemden sorun. Peki dedim. Modem almaya karar verdim. 3+1 ev. Tam ortada duran modem. Tel ve pc ler bağlanıyor wifi ile. Çekim gücü iyi olsun odalardan çeksin ve iyi bir şey olsun. Müthiş harika bir cihaza gerek yok.

Öneriniz varsa sipariş vericem şimdi. Fiyat performans olarak.

 
valla hacı abi ben şundan aldım;

www.vatanbilgisayar.com

onun dışında bende de hız 3mb üzerine ne yapsam çıkmıyordu. ttneti aradım dedim byle böyle. bizde sorun yok sizde dediler. önce inanmadım tabii kim inanır ttnetin dediğine zaten. sonra kabloları kontrol ettim, değiştim yok, hız aynı.

sonra modem buldum birinden rica ettim aldım denedim aboo hız normale döndü. sonra ttnet ten geldiler test vs yaptılar dediler modem sıkıntılı. biz hızı 16mb gönderiyoruz modem oromatik oalrak 3mb sınırlıyor.

bu linkteki ürünü aldım. sıkıntı yok. yalnız çekim gücü sanki pek iyi değil değil. 3 duvar sonrası neredeyse hiç çekmiyor. 1 duvar sonrası gayet iyi hatta 2'de iyi.

ha tavsiyem önce birinden bir kaç saatliğine modem alıp deneme yapmandır.

ve ayrıca alacaksan vdsl destekli al, geleceğe yatırım olur.
  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (23.04.18 21:51:57 ~ 21:53:59) 
VDSL al, piyasa kum gibi 2. el modem kaynıyor. Çok paralar vermeye gerek yok aslında, sahibinden-GG-Letgo bakılabilir.


  • John Bloor  (24.04.18 10:10:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.