[]

dji follow me özelliğini kullanan...

bu özelliği kullanan varsa yorumlayabilir mi biraz? internette yaptığım aramalar genellikle sonuçsuz kaldı ve hatta dji spark ile ilgili "follow me özelliği iyi çalışmıyor, hedef kaybedildi hatası verip duruyor, ayrıca bisikletin hızına yetişemiyor" diye bir yorum okumuştum.

benim sıkıntım şu, bir proje kapsamında kullanmak üzere almayı düşünüyorum, bisikleti takip etmesi elzem. bisiklet dediğim öyle 15 20 ile giden bir bisiklet değil, yeri gelecek 70 km/s bandını zorlayacak bisikletler ve bisikletçiler.

elinde bu aletlerden olan ve follow me özelliğini kullanan değerli arkadaşlarımdan yardım istiyorum^^ şimdiden hepinize şöntik diyorum!

 
dcrainmaker ın dediğine göre dji ların takip özellikleri çok iyi dğeilmiş

şu videodakini beğendi baya ama baya pahalıymış

www.youtube.com

şunu da izleyebilirsin

www.youtube.com
  • n62  (23.04.18 22:03:25 ~ 22:04:24) 
Bende mavic var, koşarken vs takip ediyor. Ama mavicin bile max hızı 60km diye biliyorum.


  • okumakserbestbegenmeksart  (23.04.18 23:35:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.