[]

Yumurta Haşlama Makinası Kullananlara

Merhaba, sinbo marka yumarta haşlama makinası kullanıyorum. Haşlamak istediğim yumurtaları tepe noktasından aletin iğnesiyle delip koyuyorum fakat haşlanırken oradan yumurtanın neredeyse yarısı taşıyor. Nerede yanlış yapıyorum. Oradan delmezsek de sanırım içinde patlıyormuş. Yumurtayı nasıl delmek gerekiyor bilen var mı?




 
ben senelerce başka marka kullandım hiç delmedim, alamanyadan hediye gelmişti. ne patlattı ne çatlattı ne başka bişey yaptı.

sinbo aşırı ötesi hiper dandik bir marka olduğu için herşeyi beklerim.

basit bişey söyliyeyim,

tencereye suyu koy, fokur fokur kaynayınca içine yumurtaları koy. 6 dakka ila 10 dakka arası pişir.

www.youtube.com
  • Photographer  (23.04.18 14:37:36 ~ 14:37:53) 
Askerde kullanmıştım ben sadece. Çok az su ekleyip, yumurtaları hazneye koyuyorduk. O kendi kendine haslaniyordu. Delme falan yoktu.


  • akatreil  (23.04.18 14:40:25) 
tepeden değil geniş kısmından deleceksin, delik de alta gelecek.


  • goodz  (23.04.18 14:41:06) 
Hiç olmuyordu bende de olmaya başladı. Anlamadım. Şans sanırım


  • glamdr1ng  (23.04.18 15:07:23) 
bende hic patlamiyor. illaki aktigi zamanlar oldu ama senelerdir tek tuk.
yumurtayi onceden cikart buzdolabindan, onunda etkisi olabilir.
bende ust kismindan delip koyuyorum hep
  • jedilance  (23.04.18 15:09:36) 
valla biz ben kendimi bildim bileli kullanıyoruz, hiç delmedik. ilk kez duyuyorum delindiğini.


  • c1b2k3  (23.04.18 15:18:13) 
bu makinenin yıllardır kullanıcısı olarak söyleyeyim, bunun birkaç sebebi var.
1 - çok fazla su koymak. deldiğin ve aynı zamanda su ölçtüğün aparatın üstünde, pişme şekli ve yumurta sayısı için bir çizelge var. o çizelgeye uymalısın!
2 - yumurtanın çok ince kabuklu olması. bazı yumurtalar böyle. ışığa tutunca yumurtanın içi belli oluyor. eğer öyleyse, yumurtayı değiştirmekten başka şansın yok.
3 - deliği aşırı büyütmek. ufak bir deliği açman yeterli.

bunları dene, olmazsa konuşalım ;)
  • exquake  (20.07.18 13:46:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.