[]

Seda yelkenci kim?

Birkaç gündür gündemden uzaktım. Neden ekşide gündem olmuş bu kişi? İnternet fenomeni falan mı yoksa başka birşey mi?




 
yahu anlamıyorum okuma engelli misiniz?

Ekşide tıklayıp ilk üç entry'i okusan olayı öğreneceksin zaten.

Onun yerine burda başlık açıp ne oldu diye sormak kadar saçma bir şey yok.
  • KaraSakall  (23.04.18 12:27:53) 
yarım yamalak anladığım kadarıyla; bu seda denen kız çocuğun biriyle yatmış, sonra yattığı herifin arkadaşıyla sevgili olmuş veya olmaya çalışmış. yattığı çocuğa bu olayı arkadaşına söyleme demiş.o da dürüst olup söyleyeceğim demiş.hal böyle olunca kız bu yattığı çocuğa kurulmuş. feminik grubunu toplamış,tacizci süsü verip bu çocuğu pataklamışlar.

anladığımız kadarıyla olay aslında kimin eli kimin cebinde durumu, kavak yelleri hesabı.

ama işin içine feminik örgütler giriyor. kız beni taciz etti falan diyor da, görünüşe göre basbayağı rızası var. whatsApp konuşmalarından onu anlıyoruz.

kısacası bu kıza " kendi rızan ve isteğin olduğu halde çocuğa iftira atıyorsun ve dövdürüyorsun " diye tepki var.

bu olay yüzde yüz böyle midir tabii ki bilemeyiz. ama ortamdan, WhatsApp konuşmalarından öyle gözüküyor. eğer mahkemeye intikal ederse en doğrusunu mahkeme bilir.
  • Neill  (23.04.18 12:56:47) 
ya arkadaşlar linç ediyorsunuz arkadaşı okuma özürlümüsün diye. ben okudum pişmanım. zaten bi arkadaşın zoruyla okudum, ne olmuş lan, hukuk fakültesi linç falan deyince aklıma direkt olarak sağ sol, siyasi olaylar gelmişti. ne kaçırdım acaba diye meraklanarak açtım sözlüğü.

gram umrumda olmayan bişey.

bana ne kim kiminle nerede yatmış, kim kime boynuz takmış.

yok tecavüz etmişmiş, yok elini kolunu bağlamışmış.

mk kezbanı pkk mitinglerinde boy boy bayrak açmaya kafası basıyor da böyle bişey olunca polise savcıya, hastaneye gitmeye mi basmıyor.

yesinler birbirlerini ete para vermesinler.

o yüzden ben bu duyuruyu açan arkadaşın linç edilmesini uygun bulmuyorum.
  • Photographer  (23.04.18 13:07:26 ~ 13:09:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.