[]

Ağzınızın kokmadığından nasıl emin oluyorsunuz?

sb




 
Avuç içine hoh hoh testiyle.


  • angelus  (22.04.18 22:12:15) 
olmuyorum. kokuyorsa kokuyor napayım.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (22.04.18 22:14:21) 
olmuyorum. hassasim bu konuda. dis temizliginin yaninda aslinda faydali olmadigini bilsem de deli skmis gibi naneli sakiz cigniyorum. insanlara cok yaklasmiyorum. maalesef disaridan cok sayko gorunuyor, sheldon cooper gibi. arkadasim "bir sey sorabilir miyim?" diye kitapla yanima geliyor mesela, "tabii" derken bir yandan agzima sakiz atiyorum. onlar da alisti gerci artik.

benim icin emin olmak imkansiz, hohlama testi her zaman sonuc vermiyor. ulserim falan da var karnim aciksa deliriyorum korkudan.
  • der meister  (22.04.18 22:14:47) 
Kendim hissediyorum öyle bir durumda ama kesin emin olmak için bileğime hafif dilimi değdiriyor ve kokluyorum. Kötüyse hemen çözüm arayışına giriyorum diş fırçalama imkanım yoksa. Bende genelde açken olduğu için hemen bir şeyler atıştırıyorum anlık olarak.


  • m e b  (22.04.18 22:16:27) 
Bence kişinin kendi kokuları başta olmak üzere kendi hakkındaki yargılarının tümünde şüphecilik esastır. Emin olmak mümkün değil. Tedbiri elden bırakmamak lazım :D


  • joker hakki  (22.04.18 22:18:32) 
@angelus+1
Zaten bahartlı agir bir yemek yedikten sonra o ağzın kokmaması gibi bir ihtimal cok düşük.
Ben bu konuda biraz takıntılıyım galiba. Sürekli yanimda naneli şeker/sakiz tasiyorum. Diş macunu fırça zaten allah' ın emri ama fırçalama konusunu abarttiğim için dişlerimde incelme olduğunu fark edince artik günde 2 den fazla firçalamamaya gayret ediyorum.

Unutmadan, bir de işin sırrı sadece dişi fırçalamak değil; dili de fırçlamak gerek. Başlangıçta çok zor oluyor mide kasılmaya başlıyor hatta istifra edebiliyorsunuz. Ufaktan alistira alistira dili fırçalamak bu riski azaltir.
  • Amaranta ursula  (22.04.18 22:25:35 ~ 22:29:35) 
asla emin olamıyorum. diş ipi, gargara, diş macunu, dil temizleme gibi her türlü işlemi yapıp naneli şeker yememe rağmen tedirgin oluyorum. çünkü reflüm var. dudağı burna götürüp koklamak da iyi bi yöntem sjfkfk


  • nice tnetennba  (23.04.18 01:47:23) 
öpüşerek yapıyorum. zaten kokacak gibi oluyorsa ağzımın tadı bozuk oluyor. kendim anlıyorum.


  • karlmarx  (23.04.18 02:59:03) 
Kendi kokunuzu almanız çok zor, bu yüzden arada bir yakın bir arkadaşınıza sorabilirsiniz. Arada bir derken saat başı değil, öyle bir kaç ayda bir yani. Çünkü midede bir problem yoksa ve çürük diş içinde kalan yemek kalıntısı problemi yoksa kolay kolay kokmaz ağız.

E bu problemler de akşamdan sabaha olmaz elbette.
  • John Bloor  (23.04.18 10:23:12) 
ne olur ne olmaz diye yakin mesafeden konusmak zorunda kaldigim insanlarin dibine girmemeye dikkat ediyorum veya konusurken biraz egik bir aciyla duruyorum.


  • baldur2  (23.04.18 10:41:27 ~ 10:41:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.