[]

uzerime oyun onerisi atin

Sevgili duyuru ahalisi.

Evde iki kisi oynanabilecek kart-masa ustu kutulu oyun ariyorum. Asagidaki kriterlere gore onerilerinizi duymaktan memnun olurum.

Jargona cok hakim degilim belki yeterince iyi ifade edemeyecegim ama, genel olarak LOTR tarzi fantastik dunyalarda gecen, canavarli, orklu, elfli buyuculu, artwork kalitesi iyi bir seyler ariyorum.

Kriterler:
mutlaka 2 kisi oynanabilmeli. Daha fazla oyuncu desteklerse sahane olur.
FRP gibi kitap, anlatici, uzun gunler gerektirmeden oynanabilmeli.
artwork ne kadar gotik olursa o kadar iyi.

Hatta Gwent gibi sade birsey de olabilir. (sanirim sadece digital versiyonu var ama)

Veya asagidaki linkteki gibi bir seyler olabilir.

www.amazon.com

 
Condotierre, Carcassonne, Saboteur, Lost Cities,

Talisman'ı oynadım beni sarmadı. Legends of Andor ('fantastikli' kategorisinden wishlistime girmişti, ama hiç denemedim.)

Şuradan devam edebilirsin: www.neotroygames.com
  • idonthaveatvset  (22.04.18 19:26:49) 
Bu arada Gwent = Condotierre (gwent bundan çakma)


  • idonthaveatvset  (22.04.18 19:28:38) 
Cok tesekkurler @idonthaveatvset.
Sonuc olarak Dungeons & Dragons: The Legend of Drizzt Board Game oyununu almaya karar verdim.
www.amazon.com

Bulabilirsem Condotierre'u ve Legends of Andor'u da almaya calisacagim.
  • mononoke  (24.04.18 02:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.