[]

hava yoga

www.youtube.com

aerial yoga kurslarını duymuşsunuzdur fiyatları çok pahalı ben bu hava yogasını evde yapmak istiyorum o ayağa takılan kumaşı ve tavana monte edilecek şeyi alıp yapmayı düşünüyorum.

Soru: Evde aerial yoga yapabilmek hangi materyalleri almalıyım?

 
tavana çelik dübel(kancalı da olur, kancasız alıp kanca da takabilirsin) www.mcskelepce.com.tr

çelik dübele takabileceğin uygun ölçüde fırdöndü www.celikermakina.com

fırdöndüye takacağın kumaş tertibatı

bir de hava

çelik dübelin 100 tanesi 24 lira, sen tane hesabı alsan alsan en fazla 5 liraya alırsın.

kanca desen o da 5 lira olsa 1 tane de büyük mapa fırdöndü alsan 20 de o tutsa 30 lira.
montaja da artık atarsın 20 30 bişeyler.

kumaş seçimi nasıl olur, kaça çıkar bilmiyorum. ama sana şerit şeklinde sağlam bi kumaş olsa, gerekli yerlere düğmük atarak bile kullanırsın.

ha aşırısı sağlam dikişli bişey istiyorsan, sağlam kumaş seçip, kunduracı ya da çantacılara diktirirsin.
  • Photographer  (22.04.18 14:46:17 ~ 15:12:32) 
normalini yapın önce, hoşunuza giderse havalısını yaparsınız.


  • binder dandet  (22.04.18 14:46:35) 
benim saydığım şeyler endüstride kullanılan ürünler.

100 kilo çekeni de var 5 ton çekeni de, 50 ton çekeni de.

duyurudaki mühendis arkadaşlar kabaca bi hesap yapıp sana hangi boyun olacağını net olarak söyler.

montaj da önemli tabi, hatta tavanın harç malzemesi de.

kalkıp elektrik kablolarının geçtiği yerleri delersen mesela daha önce hiç görmediğin bir havayi fişek gösterisi izlersin.

ya da yapan adam sağlam monte edemezse, sorun çıkabilir ama yan yana 2 tane çelik dübel takıp bir tanesini safety amaçlı kullanabilirsin. benim odamda 3 tane yanyana takılı mesela 15 cm arayla üçgen formunda, araba bile çekerim tavana.(bisiklet asmak için yapmıştım, dübelleri taktım, ertesi günü bi baktım bisikleti çalmışlar ameka.) yine allah göstermesin ama kendimi asmak istesem yer hazır yani bi ipe kaldık.
  • Photographer  (22.04.18 14:49:58 ~ 14:54:06) 
cevaplar için sağolun arkadaşlar iki yıldır aktif olarak yoga yapıyorum ve yogayı çok seviyorum. denge konusunda iyi olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. bu hareketleri yapabileceğimi öngörüyorum ama elbette yapmadan önce güvenlik önlemleri alacağım.


  • douglas  (22.04.18 15:24:29) 
yorumlarda biri edavatı nerden aldıklarını sormuş, yönlendirdikleri sitede 400 tl hamak ve askı malzemesi, ama tr'ye göndermiyor. belki siteyi kurcalar ve akıllı bir tornacı bulursanız fikir verebilir - tornacı diyorum, çünkü çok yaratıcı olabiliyorlar.


  • e haliyle  (22.04.18 23:30:00) 
istanbul avrupa yakasında ikamet etmekteyim.


  • douglas  (23.04.18 15:34:38) 
@douglas duyurunu hortlatmış olacağım ama evde kurdun mu bu sistemi acaba kumaş ne kullandın çok merak ediyorum


  • yue  (08.02.21 11:31:13) 
merhaba. evde hamak yogası yapıyorum 2 yıldır. şundan almıştım

www.svava.com.tr

yanında tavana asmak için gerekli şeyleri de gönderiyorlar. ama bizim bina yeni bina, ve yeni binalardaki tavanlar yanlış bilmiyorsam ytong(?) oluyormuş, bunlar o tavanlara asılmazmış öyle demişlerdi o zamanlar. taşımazmış tavan. ben de koridora iki ucundan vidalı bir barfiks demiri asıp barfiks demirine astım hamağı. dezavantajı, koridorda olduğum için çok hareket alanım yok. ama birçok hareketi gene yapabiliyorum.

senin bina eski tipse, normal beton kullanıldıysa linkteki hamağı alıp direkt tavana monte edebilirsin.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (08.02.21 12:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.