[]

kedimin sürekli miyavlaması

merhaba 11 aylık erkek tekir kedimi kısırlaştırdım 4-5 gün önce,koku bırakmıyordu ama çok miyavlıyordu. ama bir şey değişmedi,hala sürekli miyavlıyor,arada durup durup ulur gibi miyavlıyor.oyun mu istiyor başka bir derdi mi var çözemedim. sabaha karşı evin içinde çılgınlar gibi koşuşturuyor. yaşı ufak olduğu için mi acaba? normal mi bu durum?




 
kedinizi oynatmanız lazım gün içinde. oynamadığınız için bağırıyor. benim kedimin de aynı problemi vardı, saatlerce oynatmam gerekse bile yorulana kadar hareket ettiriyorum. hayvanlar, evin içinde enerji patlaması yaşıyorlar, onların avlanma içgüdülerini, oyunlar oynayarak frenletmelisiniz.


  • nice tnetennba  (22.04.18 01:26:05 ~ 01:26:52) 
Oyun oynamak istiyor gün içinde oyun oynamanız lazım onunla yoksa geceleri bile koşturur :) 2 yaşına geldiğinde sakinleşmiş miskin bir şeye dönüşecektir. Eğer oyun oynamayamam ben derseniz onunla yanına bir kedi daha lazım.


  • buterstebirislikvar  (22.04.18 01:44:28) 
bana pek normal gelmedi, kısırlaştırma operasyonunu herkes düzgün yapamıyor bilhassa erkek kedilerde. devam ederse başka bir doktora gösterin bence.


  • tiny penny  (22.04.18 12:26:08) 
kesinlikle başka vet'e gösterin.


  • bugisme  (22.04.18 17:00:17) 
Hormonları düzene girene kadar bir süre devam etmesi normalmiş, Arkadaşların dediği gibi biraz yormayı deneyin ve 1 hafta daha sabredin düzelmezse sıkıntı olabilir


  • i am a legal alien  (26.04.18 22:27:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.