[]

Yalnız takılmayı sevmeyen bir ben miyim duyuruda?

Yalnız takılanlar hep bi övünme derdinde, kendini sevmiyor falan diye yeriyorsunuz. Tek başına eğlenmeye gitmeyi sevmeyen var mı?




 
Ben de yalniz takilmayi sevmiyorum, daha disa donuk bir insanim sanirim. Yani tabii ki insanin yalniz kalmak istedigi donemler olabilir ara sira ama ara sira yani, fanatigi degilim oyle.


  • yuzır  (22.04.18 00:20:06) 
ben de sevmiyorum. hayat paylaşınca güzel.


  • false pretension  (22.04.18 00:35:19) 
ben de çok yalnız bir adamım.
geçenlerde tek başıma minik bi seyahate çıktım. hiç sarmadı.
eğlenme işi falan da hiç sarmıyo.
biriyle bişey paylaşıcaksın abi.
  • mukremin citir  (22.04.18 00:36:05) 
belli bir yere kadar eyvallah ama sonrası gerçekten sıkıyor. geyik yapmak bile bir tad yani.


  • evimin paspasi  (22.04.18 00:47:09) 
dostlarım sevdiklerim hep uzaklarda kaldı. bi yaştan sonra da dost edinmem baya zorlaştı. çok özlüyorum o günlerimi ama devam etmem gerekiyor.


  • asilsiz suclama  (22.04.18 01:26:23) 
Çabuk sıkılan bir yapıda olduğumdan uzun süre yalnız kalınca kafayı yiyorum. Yalnız eğlenebilen insanları da hiç anlayamıyorum. Birileriyle takılmak, bir şeyler paylaşmak kendimi çok çok daha iyi hissetmeme neden oluyor kesinlikle


  • blueprints and cigarettes  (22.04.18 01:27:57) 
o yalnızların kuyruğu dik tutma olayı. yalnızlık bok gibi, sürünüyorum diyecek halleri yok :)


  • tosunpasa  (22.04.18 01:28:11) 
daha önce açılan/açtığımız duyurularda hep konuştuğumuz gibi...

yalnız kalmayı, yalnız olmayı seviyorum. yalnız da gayet iyi zaman geçirebiliyorum. ama bir yere kadar tabii ki...

iki çift laf edebileceğin, takılabileceğin biri olması güzel. yine de arkadaş/sevgili kim olursa olsun, özel bir alana ihtiyaç duyuyorum hep. bir masada ya da koltuktayken ya da sokakta yürürken ya da yataktayken bile yeri geldiğinde yalnız kalabilmeliyim. kendimle baş başa kalabildiğim bir anım olmalı.

kafa dengi arkadaş/sevgili olursa daha cazip tabii ki birlikte olmak.
  • runagain  (22.04.18 02:16:14) 
Seçilmiş yalnızlık alanları/anları ile kronik yalnızlığı karıştırmamak gerek. Kendimle geçirdiğim zamanlardan inanilmaz mutluyum (sinema, tatil ve güzel bir yerde yemek&kahve vesairede dahil). Ama gayet sosyal çevresi de olan ve onlarla da çokca zaman geçiren biriyim. Ben sadece yalnızlıktan bu kadar korkulmasını, insanın kendiyle zaman geçirememesini, sanki kendinle kalmayı sevmek eziklikmiş, acınacak bir şeymiş gibi algılanmasını anlayamıyorum. Gözlemlerimde yalnız keyifli zaman geçiremeyenlerin, arkadaşlık ve ilişkilerinde daha çok hayal kırıklığı yaşadıkları, bağlı olmakla bağımlı olmayı sıklıkla karıştırdıkları yönünde.


  • Phoebe  (22.04.18 09:10:49) 
yalnız kalmayı çok severim, ayda yılda bir dışarı çıkarım.

bunun yanında, asla yalnızlığımı güzelleyemem, uzun vadede aklımı kaçırmama sebep oluyor. aradaki çizgiyi geçmemeye çalışıyorum.
  • nice tnetennba  (22.04.18 11:30:58) 
Ben sevmiyorum. Evde yalnız kalmak güzel fakat tek başıma eğlenemem. Arkadaşım olsun isterim


  • beyaztenlikiz  (22.04.18 11:55:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.