[]

İnsan puanlama

Bu aralar çok popüler oldu duyuruda.

insanları nasılsa görmüyoruz diye rahatça konuşur olduk. Sosyal medya da buna vesile oldu.

Ben biraz garipsiyorum bu hallerinizi. Sizce insanları bu şekilde yermek, övmek, kısaca değerlendirmek uygun bir davranış mı?

Kişi ben nasılım diye sorduysa tamam da, hiç haberi olmadığı bir platformda siz kimsiniz ki ona iyi-kötü yorum yapıyorsunuz?

Bu kişiye çoğu zaman zarar vermiyor, vermeyecek de. Ama size de faydası yok. Dedikodu gibi bir şey.

Yeri gelir hayvan duyarı kasarız, yeri gelir etnik duyar kasarız, yeri gelir cinsiyet duyarı kasarız ama birini puanlamaya gelince herkes ortak oluveriyor.

Ben de bunun duyarını kasıyorum.

Hadin teşekkür.

 
şahsen çok sığ buluyorum. hele bir de, "bu kıza kaç verirsiniz?" filan... bakılan şey bir imaj, evvela bu atlanıyor. bir de kadınlar da cevap veriyor. çok tuhaf... ek$ibition kepazeliğini çağrıştırıyor.


  • e haliyle  (21.04.18 23:21:46) 
Gereksiz ve boş bir hareket bence.


  • Amaranta ursula  (21.04.18 23:28:12) 
sana puanım 3 asdf

dediğin gibi işte dedikodu'nun sosyal medyaya uyarlanmış hali. ayrıca senin dediğin kadar masum da değil. bunun ucu siber zorbalığa çıkıyor ve ciddi bir mevzu.
  • air  (21.04.18 23:39:46) 
beni tanıdınız.

kaç defa bunu yaptım ama gereksiz duyar kasmışsınız. instagram'da yüzbinlerce belki onbinlerce takipçisi olan ve hesabı açık olan kızların hesaplarını paylaştım burada.

+20 kişi görünce mi sorun oldu? ki zaten o fotoyu kendisi paylaşmış sanki gizli çektik, zorla aldık yayınladık.
  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (21.04.18 23:42:15) 
az bilinen efsane duyarlar 2018 listesine hızlı bir giriş yaptınız, tebrikler.


  • Jimmy McNulty  (21.04.18 23:49:51) 
Ben yerlerin ve göklerin efendisi, ay ışığının kokusunu dünyaya ulaştıran yüce GODDARD. Ve size diyorum ki bu uygun bir davranıştır.


  • [GODDARD]  (22.04.18 00:09:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.