[]

Buzlu su içtim hastalandım ve yalnızım

Bi halt yedim iki gün önce. Dün başım dönüyordu, vücudumda ağrı vardı; bugün yataktan kalkamıyorum.

> vücut ağrısı
> boğaz şişmesi
> hafif ateş

Var.

Evde aspirin, minoset plus ve boğaz pastili var.
Yumurta yedim, bitki çayı içtim. Ölüyorum galiba. Ne yapayım?

 
buradan bir arkadaş soğan kürü önermişti bana. denedim ve aşırı iyi geldi. bir soğanı dörde bölüp, iki su bardağı kadar suda kaynatıp, suyunu içeceksin. ama benim ateşim yoktu tabii. diğerleri vardı.

ateşin varsa da parasetamol kullansan iyi olur. (örn. parol), sıkı giyinme, üstüne falan bir şey alma. boğazını da sıcak tut, mümkünse hep bir şeyler sarılı olsun.

geçmiş olsun.
  • giovanne  (21.04.18 15:09:04) 
bu soğan suyunu ben söyledim, öksürüğe karşı etkili. antibiyotik gibi bir etkisi olduğunu da söylüyorlar.

öte yandan kadınlarda doğurganlığı falan arttırıyormuş. başka bişeyler de yapıyormuş

www.youtube.com

minoset plus yüzünden ölüyordum ben, dünyada tek ilaç o kalsa yine kullanmam.
  • Photographer  (21.04.18 15:32:19 ~ 15:32:51) 
hepsinin ilaci varda yalnizliğin yok be üstadım.


  • paudi  (21.04.18 16:15:11) 
Arada yaz buraya iyi oldugunu bilelim...


  • chezsoi  (21.04.18 21:34:40) 
Çok daha iyiyim teşekkür ederim hepinize :) ailemin yanındayım, ilgileniyorlar


  • hadi ya la  (22.04.18 15:25:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.