[]

boğazım çok fena ağrıyii

bademcikler pert. önerisi olan var mı? doktor moktor demeyin. antibiyotik kullanamam. rahatlatıcı önerisi olan varsa pls.




 
zencefil + limon + karabiber + kekik
+ bal (yoksa şeker)

bunları sıcak suya atıp çay gibi içiyorsun.
  • herhaltibiliyoring  (20.04.18 22:51:22) 
valla durum ciddiyse doktora gitmekten başka bir çaren yok, ben tonsilit oldum 2 defa, 2 haftada 15 kilo verdim, artık öleceğime inanmaya başlamıştım ve 7 gün hastanede yattım iyileşemedim, 7 gün daha debelendim iyileşmek için ve 1 ayda toplam 25 kilo verdim.

hastalık var hastalık var, sanırım senin boğazındada enfeksiyon var. hani hafif soğuk algınlığı ise geçer ama öteki türlüyse çok ızdırap çekersin.

gss borcun var ve ondan gitmiyorsan, aile hekimleri ücretsiz gss ödemesen bile muayene edip reçete yazabiliyor. git bi görün derim.

bunun dışında çok sıcak şeyler içme, ıhlamur içebilirsin , çok öksürüğün olursa bi soğanı soy, 4 e böl 1.5 bardak suda 10 dakka kaynat, ılık olunca iç, günde 3 defa içebilirsin ve öksürüğe bundan daha iyi gelen birşey yok.

belki eczaneden antiseptik sprey alabilirsin bademcikler için.
  • Photographer  (20.04.18 22:56:03 ~ 22:56:24) 
doktora gitmeede sorun yok. zaten arkadaşım kbb doktoru ona danışınca verilecek ilaçları söyledi. ama ben antibiyotik kullanmak istemiyorum. bağırsaklarımı gerçekten çok kötü etkiliyor.


  • gameofannen  (20.04.18 23:01:41) 
İltihap sarmadıysa, sadece ağrı başlamışsa limonun suyunu sıkarak gargara yapabilirsin. Dondurma ve/veya soğuk süt de bana iyi geliyor.


  • lazor  (20.04.18 23:55:04) 
herhaltibiliyoring tarif iyi geldi şu an. bakalım. sabaha nasıl çıkarız. tenkkuu


  • gameofannen  (21.04.18 00:11:58) 
Antibiyotiksiz geçmez.


  • retiredcolonel  (21.04.18 10:23:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.