[]

Nesfit kan şekerini düşürür mü?

Bir aydır, kahvaltıyla uğraşmayayım diye gittim bunlardan aldım. İnsülin direnci var bende. Son 6-7 gündür her öğle kan şekerim düşüyor sanırım. Titreme geliyor, çok acıkıyorum. Yemek sonrası da 3-4 saat halsizlik oluyor.
Tek şüphelendiğim, bu tahıllı gevrek.

Beni tok tutması gereken bu şey kan şekerimin ırzına geçiyor olabilir mi?

 
nesfit gibi ürünler kullandığımda ben de aynı durumu yaşıyorum. maksimum 2 saat sonra deli gibi acıktırıyor. pek diyete uygun bir yanları yok zaten kalorisine, şeker miktarına falan bakarsan. nesfit yerine kuru meyveli, fındıklı falan yulaf yiyebilirsin.


  • pitjantjatjara  (20.04.18 15:28:06) 
Nesfitin etiketine baktınız mı hiç?şeker bombası o.

Tavsiyem granola kullanın.Moms granolada ekstra şeker yok.Benim diyetisyen onu önerdi.
  • ırene adler  (20.04.18 15:29:13) 
çok sağlıksız. corporation diye bir belgesel var izleyin. ilk 1 saatini izledikten sonra bir daha asla nesfit yemezsiniz.


  • mobydick  (20.04.18 15:53:40) 
paketli ürün olduğundan illaki içine kimyasal girmiştir. instagramda menşure ertürk hanım var kelebek çocuklar yararına kendisi pek çok ürün yapıp satıyor. granolasını da yiyenler çok beğeniyor.


  • dedim ben sana  (20.04.18 16:02:36) 
valla üşenmeyin kendi granola barınızı kendiniz yapın. hafta sonu yapın bir haftalık sağlıklı sağlıklı yiyin derim.


  • naksidil  (20.04.18 16:15:34 ~ 16:29:58) 
eczaneden bir kan sekeri kiti alsaniz ya da oraya gidip basit bir sekilde olcturseniz cok daha yararli olur. tukketiginiz besin seker yonunden oldukca zengin bunu tukettikten sonra pankreas insulini salinimi yapip cok hizli kan sekerinizi dusurebilir. hipoglisemiye girdiginizi sanmiyorum ama baktirmakta fayda var. yemek sonrasi bahsettiginiz durum ise yuksek sekerin tatli tembelligi ile ortusutuyor. sanki bir endokrin uzmani sizi gorse iyi olur.


  • dem10  (20.04.18 20:35:00) 
Evet düşürür ve daha çok acıktırır. Yulafı, kuru üzüm vs. kuruyemiş ile karıştırıp sütle yiyin


  • beyaztenlikiz  (21.04.18 00:42:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.