[]

Instagram sayfası yorum

Aşağıdaki sayfa bir abimin dükkanının sayfası. Bana bir el atar mısın ne eksik, ne gibi yapılırsa daha iyi olur gibi sordu.
Benim pek anlamadığım bir konu olduğu için sizlere sorayım dedim.
Tavsiyleriniz nelerdir?
www.instagram.com

 
Size tavsiyem her şeyden önce profil resmi olarak kullandığınız kısma güzel bir logo hazırlatın. bionlukta 10 liraya bile yapan bulursunuz. Bu çok amatör duruyor.

Baştan ikinci ve üçüncü foto gibi el yazılarından kaçının, direkt pc çıktısı hatta mümkünse tasarımlı yazı,

Fotoğrafları daha özenli çekmeye çalışın
  • alaimisema  (20.04.18 13:19:30 ~ 13:19:48) 
alaimisema'ya katıldım. bir iki şey de ekleme yapayım:
-tanıtım yazısına "istediğiniz ürünün fiyatı için mesaj atınız" gibi bir ibare iyi olabilir her fotonun altına tek tek yazmakla uğraşmaz belki (insanımıza da güvenemiyom, yine sorabilirler ama bizimkisi de bi umut işte)
-fotoğrafları çekerken el çıkmasın mümkünse, pek hoş bir görüntü olmuyor
-arada çekiliş falan düzenleyebilir belki
  • serbest gezen koala  (20.04.18 14:06:17) 
ürün fotoğraflarını daha özenli çekip atabilir. kılıfı elde tutmak ya da poşetli halde askıda çekmek bayağı bir görüntü vermiş.
dil bilgisi kurallarına biraz daha dikkat etmeli.
ürünün gönderisinde fiyat ve kargo bilgileri dahil edilmeli.
@serbest gezen koala 'nın dediği gibi çekiliş bedavadan reklam yaptırıyor ve insanlar çekiliş meselelerine çok meraklı.
çok takipçili kişilerden reklam alıp takipçi sayısını da arttırabilir.
  • asilsiz suclama  (20.04.18 17:13:28) 
bi' 50 lira falan verip iyi kötü bir logo yaptırsın.
excel falan bi tablo ile yazsın o fiyatları
temel fotoğrafçılık bilgisinden çok çok uzak görseller.

şu haliyle ben esnaf sayfasıyım benden alışveriş yapana kadar her türlü ilgilenirim ama sonrası şans kısmet diye bağırıyor. öyle olmayabilir belki işini çok düzgün yapan birisidir ama yarattığı hava bu.

ayrıca gün teyzeliği mi yapacak yoksa buradan para mı kazanmaya çalışacak ona karar versin. iş ile ilgili olmayan sosyal mesaj kaygılı görsellerin kimseye bir faydası yok.

bunları düzelttikten sonra askidanevar vs. gibi yerlerle çalışıp takipçi kasabilir.
  • Jimmy McNulty  (20.04.18 17:20:05 ~ 17:23:04) 
Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Aynen ilettim kendisine.


  • ismira007  (20.04.18 22:08:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.