[]

seylan çayı/kaçak çay dedikleri?

çok mu güzel? hiç içmedim. kaçak çay dedikleri seylan çayı dimi?

uygulanan vergi çok yüksekmiş galiba, dün markette 1kg'lik paketi 50 tl'ydi.


 
misafir geldiğinde normal çaya az miktarda karıştırarak içiyoruz. çaya biraz sertlik ve renk katıyor. he tabi sadece kaçak çay demleyip içen de var ama biz alışamadık. öyle tirebolu çayı gibi demleyip de içeyim olmuyor :/


  • MtKrt  (19.04.18 21:00:40) 
Bizim evde kendimi bildim bileli kacak çay demlenir. Ama marketten almayız. Ben alıştım tadına. Başka çaylar kötü geliyor.


  • kablelvuku  (19.04.18 21:41:19) 
hocam güzel demlersen Çaykur'a dönmezsin bir daha öyle diyeyim


  • giovanne  (19.04.18 22:00:42) 
tam kaçak çay tadı vermiyor. esaslı kaçak çay bulursan müptelası olursun. mesela mevlana çayı diye bir çay var 10 numara.


  • caletti  (20.04.18 00:16:39) 
bu çayların şöyle bir özelliği var, yapraklar büyük çekilmiş oluyor.
bizimkiler ise küçük çekilmiş oluyor içinde dal toz vb de bulunuyor.

bu çayları demledikten sonra istediğin zaman ic sorun olmuyor,
bizim çaylar ise çok bekleyince acıyor.

gibi gibi.
  • titiraprap  (20.04.18 00:27:29 ~ 00:29:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.