[]

Yazı tura ile karar vermek saçma mı ?

Bazen her iki durumunda işlevsiz olduğu pozisyonlarda(mesela hava güzel şöyle bi' çıksam mı gibi) eğer kararı veremiyor ya da erteliyorsanız ataletten dolayı hamle yapmıyorsunuz, böyle durumlarda yazı tura ile karar vermek bana çok mantıklı geliyor, anlaşamıyoruz.




 
:D komik ama erkek arkadaşımla sık sık yapıyoruz bunu


  • elorelia  (19.04.18 16:14:28) 
saçma ama benim de yaptığım bir şey. bunu yaparken bir anlam da yüklememek gerekir.


  • booty hunter  (19.04.18 16:17:07) 
Biz de kız arkadaşımla baya yapıyoruz. Bazen yazı turaya karsi geliyoruz evren hemen negatif enerji gönderiyor üzerimize


  • kablelvuku  (19.04.18 16:17:35) 
Fazlasiyla adil bir yontem.


  • baldur2  (19.04.18 16:57:09) 
ben kendi kendime kararsız kaldığım durumlarda bile bu şekilde karar verdiğim oluyor. en kötü karar kararsizliktan iyidir.


  • burty  (19.04.18 18:20:10) 
saçma, seçenekler az ve öyle olunca heyecanı kalmıyor. zar atmak daha makul.


  • dafaisss  (19.04.18 19:40:45) 
Sırf o iş için kullandığım baht var benim. Seçenek çoksa da zar yapıyorum.


  • Giovanni Pipitto  (19.04.18 21:21:20) 
Ben de yapıyorum hatta zar atıyorum. Zar adam kitabından esinlenerek. Ama tek.kural sonuç ne çıkarsa kesinlikle uymak


  • seyyar satıcı  (20.04.18 11:20:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.