[]

Chrome sorusu

Abiler bu chrome'da xyz.rar dosyasına tıkladığımda birlikte aç seçeneği yok. ne saçma işmiş bu ya illa ki kayıt mı edeceğiz? eklenti falan çözer mi bunu yoksa yine ff'e mi döneceğiz. Ama hızlı lan bu hakkını yemeyelim.




 
firefox'ta da birlikte aç'a bastığında dosya iner. sadece sen yerini seçmezsin. bu tür dosyalar temp klasörüne gider. bu yüzden chrome'da indirdikten sonra klasörün içine girip sağ tıklayarak birlikte aç yapabilirsin.


  • nickim onbes harf  (22.02.10 19:28:43) 
inince altta tab yapıp gosteriyor yav ? tamamı ınmeden birlikte ac aktif olmaz zaten.

opera 10.5 i bekle derim.
  • bryan fury  (22.02.10 20:14:40) 
maalesef bulgur.
ekleyecekler o özelliği işala

  • natnan  (22.02.10 20:14:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.