[]

kısırlaştırılmış kedi maması

merhaba 11 aylık oğluşumu kısırlaştırdım, normalde royal canin ve evde benim yediklerimden yiyor,çok kilolu değil kedim. şimdi hemen mamasını değiştirmem gerekir mi,biraz bekleyeyim mi?veteriner hekim royal canin neutered young male diye bir mama önerdi,idrar yollarındaki olası sorunlara karşı. başka öneriniz var mı,bundan kullanan var mı?
bu da oğluş*_*



 
evet değiştirmeniz gerekir ve daha önemlisi sizin yediklerinizi yememesi gerekir. kedilerin bünyesi insan bünyesi gibi değil o nedenle en sağlıklısı sadece kuru mama ve artık vet'in dediği gibi kısır kedi maması vermeniz önemli. onu da ölçüsüne göre verin fazla vermeyin. idrar yollarında sıkıntı olabiliyor o nedenle bu mamayı önermiştir. bir iki veterinere danışıp en uygun mamayı seçebilirsiniz.


  • kaputt  (19.04.18 14:19:50) 
acil degistirmeye gerek yok, bir sonraki mamayi neutered seklinde alin bir sey olmaz. kisirlastirdan sonra kalori ihtiyaclari degisiyor hayvanlarin. uzun sure normal mamada tutarsaniz kilo alir ve baska problemleri olabilir. o yuzden hemen degistirmeye gerek yok (10 kiloluk falan mama degilse yani 1-2 aya bitecekse).


  • robokot  (19.04.18 14:28:53) 
Soylenenlere ek olarak royal canin markasi sart degil ancak wheat free olmasi sart mamanin. Bir de kisirlasan kediye cok vermemen lazim yemini. Kilosu ve yasina bagli olarak alacagi mamanin kalorisini hesaplayip ona gore vermen lazim. Paketin uzerinde kalorisi yazar, internetten arastirip bak 1 yasinda erkek kisir ev / disari kedisinin kalori ihtiyaci diye bulursun. Ona gore vermen lazim yemi, yoksa kilo alir.


  • bos gezenin bos ustasi  (19.04.18 15:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.