[]

kafama göre hormon testi yaptırabilir miyim?

endokrinoloji'den direk randevu alamıyorum sanırsam devlette. ben de ürolojiden randevu aldım. testosteron, lh vs ayrıntılı hormon testi yaptırtmak istiyorum. herhangi bi şikayeitm olmadğı halde doktora gidip ben şu testleri yaptırtmak istiyorum gibi bir şey diyebilir miyiz devlette? yoksa absürd bi şey mi bu?




 
Urolojik bir sikintiniz yoksa uzman doktoru mesgul etmeden once aile hekiminize gorunup ona bu tahlil isteklerinizi soylemeniz daha iyi olur.


  • kuehles blondes  (18.04.18 21:41:20) 
kuehles blondes, ikamet ettiğim şehirde değilim şu an


  • altin yumurtlayan lavuk  (18.04.18 21:55:10) 
Uzman doktorun canına minnet, ne kadar çok hasta o kadar çok katkı payı. Ama laf olsun diye bu testleri yaparlar mı bilmiyorum.


  • i was made for you  (18.04.18 21:58:24) 
@i was made for you
Sonra “uzman doktor randevusu 2 ay sonra” aglamasin o halde kimse.

  • kuehles blondes  (18.04.18 22:54:41) 
kuehles blondes, ben o yüzden soruyorum zaten özellikle absürd bi şey mi bu diye.


  • altin yumurtlayan lavuk  (18.04.18 23:07:17) 
İki ay sonra diye bir şey yok, 15 günde bir boşalıyor randevular. Uzman doktora Türkiye'den daha hızlı gidilebilen bir ülke yoktur dünyada, ağlayan varsa haberi yok demek ki bu durumdan.


  • i was made for you  (19.04.18 13:53:34 ~ 13:56:53) 
Yaptırırsın, neden soracaktır da salla bi neden tamam der hemen.


  • noluyo yaa  (19.04.18 14:01:14 ~ 14:01:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.