[]

Games For Windows Live Gamepad Sorunu

Merhaba, Sorun başlıkta da anlaşılacağı gibi games for windows live etiketli oyunlardaki oyun kolu sorunu. Street Fighter IV ya da sorun yaşadığım Vancouver 2010 gibi oyunlarda tuş kombinasyonunu ayarlayamıyorum. Tuşlar xbox 360 gamepad tuşları. Oyun içerisinde bu tuşları değiştirmek gibi seçenek yok. Oyuna girmeden bu tuşları düzenleyebileceğim bir araç var mıdır?




 
street fighter 4'te oyun içinden ayrı, girmeden oyun dışından ayrı ayarlanabiliyor?


  • kibritsuyu  (22.02.10 18:30:58) 
@kibritsuyu street fighter da hallettim ama diğer oyunlarda sorun çıkarıyor. Bu vancouver 2010 da mesela. sadece klavye tuşlarını oyun içinden ayarlayabiliyorum. gamepadde değişiklik yapamıyorum. sanki windowsun içinden bir yerden yapıyorduk ama bulamadım. denetim masasındaki oyun kumandaları kısmında day yok.


  • imo  (22.02.10 19:15:05) 
bazı oyunlar xbox 360 gamepadi dışındakilri tanımıyor. colin mcrae dirt2'e başıma geldi. bir program indirip oyun klasörüne açınca düzeldi. ayarlar kısmına gamepad ayarları geldi. bir mail adresi verirseniz size de mail atayım onu.


  • kibritsuyu  (23.02.10 11:44:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.