[]

laptop'a ekran kartı takmak

rahat tv izlemek istiyorum ama mümkünmüdür laptop'a ekran kartı taktırmak. ne yapmak lazım önerisi olan varsa sağolsun şimdiden.

gerekirse diye yazıyorum: sony vaio- modelini bilmıyorum.


 
mumkun degil. tvden kastin ne? usbden dijital tv karti mi, online tv mi ne? cunku bence cpudan takiliyorsun.


  • erich  (22.02.10 17:58:52) 
sadece masaüstü pcde nasıl televizyon izleniyorsa laptop da öyle tv izlemek istiyorum..

usbli dijital tv kartı nasıl oluyor oluyor mu bilmıyorumki.
online tv nasıl oluo bilmem o da oabilir ama.
sadece tv izlemek istıyorum adam akıllı tüm bildiğim bu.
  • kreider  (22.02.10 18:08:31) 
Ekran kartı dediğin şey tv kartı mı? Öyleyse hem analog hem de digital harici tv kartları var. Fiyatları biraz pahalı ama.

www.cimri.com
  • ataturkiye  (22.02.10 18:09:03 ~ 18:09:49) 
pcmcia ya da usb vardır tv kartları..

normal ekran kartı ise takılmıyor henüz, bi delikanlı çıkıp yaparsa olur o da bence =)
  • kveldulv  (22.02.10 18:10:24) 
evet soruyu yanlış sormuş pardon. kastettiğim olay tv kartı.

usb, digital harici kartları nasıl oluyor. aleti laptop'a taktığım an tv izlemeye başlayabiliyormuyum ?
  • kreider  (22.02.10 18:14:44) 
Aleti bağlıyorsun, driverları tanıtıyorsun filan. Sonra anten ya da çanak bağlayıp seyretmeye başlıyorsun.


  • ataturkiye  (22.02.10 18:25:05) 
www.pclabs.com.tr

takıyorsun tanıtıyorsun antenini takıp kullanıyorsun.

onun dışında windows 7 ile gelen windows media center programı ile de sanırım şimdilik doğuş grubunun kanalları izlenebiliyor, bunun için hiçbir şey almana takmana gerek yok, programı açıp izliyorsun.
  • ocanal  (22.02.10 18:28:32 ~ 18:29:02) 
ocanal'ın verdiği linkteki en verimlisi olur ama kablo tv bağlatman lazım eve yoksa 4-5 tane kanal pek bir işe yaramıyor. O linkteki pcmcia tv kartını(+radyolu idi) 55tlye almıştım vatandan.


  • bulgur  (22.02.10 18:54:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.