[]

sonunda lazer yazıcı alabildim (capsli)

hl-1211w modelini 362 lira civarına malettim, icinden 1000 sayfalık kartus cıkıyor, muadil kartusu 25 lira. 2 tane de mudail aldım, etti 400 tl.

cihaz biraz sesli calısıyor ama oyle rahatsız edecek bir sey yok. dublex manuel alabiliyorsunuz. toner saving modu var. kompakt kucucuk güzelcik bir alet. wifi'ye de bagladım. mis.

alttaki canon'un kartusları bozuldu, mürekkep sisteminde bir sey yok ama bi takım kartus zaten 250 lira.

e dedim neden lazer almıyorum? geliştirmiyorum işleri?


yazıcılar hakkında sorunuz varsa ben artık guru oldum, lütfen sormaktan çekinmeyin.


soru: lazer yazıcı mı daha iyi mürekkepli mi?

 
Lazer yazıcı çok daha kaliteli.


  • dissendium  (18.04.18 14:13:42) 
Bim bu hafta sonu wi-fi destekli HP Dekjet 2620 All-in One Yazıcı satacakmış 140 liraya.

Scanner'ı kullanan kaldı mı bilmiyorum burada amaç sadece kişisel kitap ve tablo çıktısı almak(ekrandan okuyamıyorum illa basılı yayın olacak)

ama kartuş maliyetini ve işlevselliği konusunda kararsız olduğumdan uzun süredir almıyordum, ne diyorsun bunu almalı mı yoksa ''la zaten çıktı alacağın 100-200 sayfalık birşey git onu kırtasiyeden al geç'' mi diyorsun ?

Sonradan atıla düşen eşyalar beni derin kedere sürüklüyor, ben aldığım birşeyin ölmesine tahammül edemiyorum.
  • mete kudur  (18.04.18 14:19:41) 
@mete kudur

Tank sistemi-bitmeyen kartuş sistemi vb yoksa ALMA. Evet elinde doldurabilirsin kartuşları ama bir süre sonra bayar artı olarak kartusların nozzlları bozulur.

Hp ucuza satar sonra sever müşterisini. sana epson l582 öneririm, araştırırsan şu anda cogu yerde kampanyada. 550 civarı ama bir kere verir 5-6 sene kullanırsın. zira bunlarda kartuş yok, yazma kafası var.
  • binder dandet  (18.04.18 14:22:26 ~ 14:22:58) 
En guzeli elle yazmak.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.04.18 14:27:30) 
ben de uzun zamandır lazer yazıcı beğeniyorum. ev kullanıcısı olarak çok ihtiyacım yok ama yazıcıdan yeni çıkmış sıcak baskıları düşündükçe kendimi zor tutuyorum. brother <3


  • catch the arrow  (18.04.18 17:40:53) 
organizer basin? vaktiyle basmaya hazir guzel tasarimlar gormustum, ama bulabilir miyim, bilmem.

bana kitap basin? olur bence, yani.
  • e haliyle  (20.04.18 21:31:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.