[]

zencilerin sattığı saatler nası bişi

soru 1 neden zenciler genellikle saat satıyor yani saat ve zenci ilişkisi ne alaka ve sattıkları sahte saatler kalitelimi alınır mı?

ben suriyeliler gibi dilenmek yerine saat sattıkları için çok saygı duyuyorum zenci dostlarımıza bir meslekleri var sahte bir saatle bile havalı olabilirsiniz ama mendille? hiç sanmıyorum.


 
neden hepsi saat satıyorlar konusu ortak yaşamları ile alakalı bence. hepsi beraber yaşıyor ve ticaretlerini de bunun üzerine kurmuşlar.


  • teritori  (18.04.18 11:51:36) 
dilenmemelerinin sebebi bence zenci dilenciye para verilmeyecek olmasıdır. adamlar mecbur saat satıyor sonra.


  • charlotte blanc  (18.04.18 12:16:06) 
Ben de seviyorum saatci zencileri. Bence dilense dilenirler gayet de. Zenciye neden para verilmesin?


  • stavro  (18.04.18 12:21:18) 
çoğunun saat satmasının tek sebebi, diğer arkadaşları bu şekilde başlamış ve öyle süre gelmiş gidiyor. %80 sattığı saati tanımaz. Eğer kaliteli birşey alayım dersen herkeste olduğu gibi 350 400 lira hatta dolar çok fırladı 450 diyelim bu rakamlar normaldir adamda üstüne 50 lira falan koyuyor 100 dolarlık saatin. diğer sattıkları pilli mekanizmalarda 10-15 lira karları var


  • Aşk Adamı  (18.04.18 12:21:40) 
Fi tarihinde boyle bir arkadas vardi, Ganaliydi sanki tam hatirlamiyorum. Abisiyle gelmisler, Taksim civarinda bir yerde topluca kaliyorlardi. Saat isi tamamen oyle denk geldigi icin, toplulugun etkisiyle oluyordu; zaten saatleri de Tahtakale'den falan aliyorlardi. Senede bir iki kere gemiyle memlekete donuyoruz falan demisti ama hangi gemidir buradan oraya hicbir fikrim yok.


  • salihdt  (18.04.18 13:06:38) 
bir kere almıştım. dıştan güzel gözüküyor ama aslında dandik. hemen pili bitiyor, kayışı kopuyor vs. ucuz etin yahnisi işte. paraya kıyıp kaliteli almak en iyisi.


  • Neill  (18.04.18 13:53:01) 
zenciler zaten ülkesinde de sömürge. çalışmaya alışmışlar. araplar ise yatmaya alıştıkları için burda çalışmak zor geliyo. o yüzden dileniyor.

saatler ise dandik tabii ki.
  • spirit crusher  (18.04.18 14:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.