[]

Eşe ince anlamlı süpriz nasıl yapılır?

Eşimin benden beklentisi olduğunu düşünüyorum. Romantik değilim romantizmden de anlamam. Maddiyatı olan bir hediyeden çok anlamlı bir hareket veya bir şey yapmalıyım ki eşimin hoşuna gitmeli. Sizce ne yapayım?




 
guzel bir aksam organize et. Guzel bi sarap al yemek yap sonrasi icin belki bi film ayarla sevdigi veya sevecegi ya da baska bir sey gerisi spontane gelisir zaten.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.04.18 11:11:32) 
Çocuğunuz varsa çocuğa bakacak birini bulup (siz veya bir akraba) biraz özgür zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.


  • sopiro  (18.04.18 12:06:09) 
yaklaşık 3 senelik evliyiz eşim ince bir insan küçük şeylerden mutlu olabiliyor buna rağmen ben gibi bir odun ince düşünemiyorum tıkanıyorum.

çocuk yok.
  • mikahakkinen  (18.04.18 12:20:27) 
Bence imkanınız varsa yaşadığınız yere yakın, doğayla iç içe olabileceğiniz 1 gün geçirin, dağ evi kiralama olabilir. O olmaz diyorsanız, güzel bir yemek yapın. Masayı gül yapraklarıyla donatın ve mum ışığında güzel bir yemek yiyin.


  • beyaztenlikiz  (18.04.18 12:29:49) 
Açıkçası eşiniz böyle şeyleri konuşmaya açıksa, size bir beklentiler listesi versin bence.
Misal, benim eşim, sevgilim "ince düşünüp" bana bir futbol maçına bilet alsa çok üzülürdüm. Daha az ilgilendiğim bir alan yoktur muhtemelen.
Ya da çiçek alıp getirmesi hoşuma gitmezdi (sokakta elimde taşımaktan utanacağım için), ama işe/eve yollasa hoşuma giderdi.
Giyecek bir şey alması hoşuma gitmezdi, ama arada sırada "ya bu X sana yakışmış" demesi hoşuma giderdi.
Beni bir kursa falan göndermesi, kayıt ettirmesi hoşuma gitmezdi ama benim tek başıma denemekten korkacağım bir ekstrem sporu yaparken eşlik etse hoşuma giderdi gibi...

Eşiniz direkt söylesin ne istediğini bence, öyle "onu da sen düşün" denince olmuyor her zaman. Herkesin karakteri farklı neticede.
  • sopiro  (18.04.18 12:50:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.