[]

erken seçim olur mu?

sb.




 
olur.


  • Apocalypse  (17.04.18 20:07:43) 
Neredeyse kesin. 26 Ağustos olmaz belki ama bu yaz sonuna doğru olacaktır.


  • amortisman  (17.04.18 20:07:47) 
Ekim-Kasım olur sanırım. 26 agustos olmaz gibi.


  • ırene adler  (17.04.18 20:09:08) 
Olur

Eylülden önce yaparak laik kesmi tatilde yakalarlar ve belli oranda oy kaybı olur hayırcı cephe için

İyi partiyi seçime almazlar ya da alsalar da hazırlıksız yakalayacakları için bekleneni vermez

Seçim günü korkunç bir manipülasyon olur. Doğan da Anadolu ajansı da onların TAMAMEN. Her türlü şaibe görülür. Net yavaşlar hatta kapanır oy durumuna göre.

Sonuç olarak AKP ittifakı yüzde 50'yi geçer ve o başkan olur.

Artık güzel şeyleri göreceğimize dair umudum kalmadı. Hep onlar kazanıyor hep onlar kazanıyor hep onlar kazanıyor.

Fakat ne olursa olsun seçim günü gideceğim ve onun en yakın rakibi kimse, büyük ihtimalle İyi Partiye oyumu atacağım.
  • siyah giyen adam  (17.04.18 20:14:10) 
planlı bir hareket gibi duruyor. ya da bahçeli trollüyor.


  • mikahakkinen  (17.04.18 20:33:40) 
Sanmıyorum ama olursa yurtdışına taşınmalar, göçler, uçuşlar hızlanır gibi. Suriyelileri beğenmeyenin başına gelene şeye bak..


  • 1adam  (17.04.18 21:19:14) 
bahçeli'nin bir başka işler çevirdiğini düşünüyorum. bu referandum meselesini gündeme getirmesi ile ilgili de aynı şeyi düşünmüştüm:

rte (ve taraftarları), kendisinin yaptığını, kendisi için yapıldığını düşünüyor ama bu sistem onun için getirilmiyor deyip duruyorum başından beri.

behçeli bugüne kadar aldığı bu tür kararların hepsinde kaybeden oldu. ama bir şey daha oldu: bahçeli ile ortak olanlar da kaybetti. rte/akp de kaybedecek.

bahçeli kaybedince, onlar da kaybetmiş sayılacak.

aslında bahçeli hiç kaybetmedi, hep kazandı! çünkü onun amacı genel başkanı(?) olduğu mhp'yi iktidar yapmak değil bence. yapması gerekenleri yaptı ve başarılı oldu, oluyor.
  • runagain  (17.04.18 23:21:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.