[]

kadınlar dedikodularla nasıl başediyorsunuz?

benim başıma gelmedi ama az önce bir tane kadının sırf kendini sergilemek için açık ve dar giyindiğini ve beylerin bol olduğu yerlerden geçtiğini iddia ettiler. bir an düşündüm de o kadının yerinde olsaydım bunları duyunca ne yapardım acaba diye, siz olsanız ne yapardınız?




 
Bu iddia etme olayını siz de duyduğunuza göre kendi aralarında fısır fısır değil de açıkça yapıyorlar sanırım. Benim yanımda böyle konuşulsa ağızlarının payını verirdim, ne münasebetle çekinmeden söyleyebiliyorlar böyle şeyleri yanımda diye.
Kadının yerinde olsam da bir şey yapmazdım, kendimi uzak tutar muhatap olmamaya çalışırdım. Bazı tiplere rahat batıyor çünkü, sürekli bir drama içinde olayım, hayatı iğrenç türk dizileri gibi yaşayayım isteği oluyor. Karşıdan beklediği çirkefliği göremeyince susmalarını umardım sadece.

  • zetsuboushita  (17.04.18 21:23:24) 
@zetsuboushita, aslında eğlenceli bazen çok hoşsohbet arkadaşlar ama hemcinslerine karşı çok acımasız olabiliyorlar. başkasına diyen bana da der dedim içimden acaba bana deseler ne yaparım. vururum hepsini yada ne bileyim dediğin gibi susar insan.


  • for day to break  (17.04.18 21:27:33) 
Kadınlar denmiş ama cevabı bildiğim için söylemek zorundayım.
Dedikodu işi arz talep meselesi gibi. Dinleyeni olmazsa söyleyeni de olmaz.

  • 1adam  (17.04.18 21:28:14) 
@1adam, haklısın bunları dinleyerek ben de onlar kadar suçluyum ama diğer yönlerini seviyorum üstelik yalnızım. bu konuda da onlara müdahele edemiyorum kulaklarımı da tıkayamıyorum.


  • for day to break  (17.04.18 21:30:53) 
iplemeyerek baş ediyorum. sallıyorum böyle şeyleri. dedikodumu yapanlar arkamda eşelenip dursunlar işte. onları tek eğlenceleri ile baş başa bırakıyorum.


  • i m cool with that  (17.04.18 21:44:23 ~ 23:23:59) 
Cinsiyetle ilgisi olduğunu sanmıyorum, hem "başetme" hem de "yapma" anlamında.

"Önce lafa, sonra da söyleyene" bakıyorum genellikle.
  • hana bi  (17.04.18 22:14:59) 
Duymazdan geliyoruz.
Eger karsimizdakine laf söyleyebilecgimiz konumdaysak da agizlarinin payini veriyoruz.

  • chitosan  (18.04.18 13:21:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.