[]

kredi kartımın limiti arttı?

durduk yere talebiniz uygun görülmüştür diye limit arttı. talepte de bulunmadım halbuki.

son dönemde yüklü bir zam almıştım, onunla ilgisi olabilir mi?


 
sen onay vermediğin sürece arttıramazlar. limitiniz arttı dediklerine bakma sen. senin arayıp sormanı, sorduğun zaman da tamam kabul ediyorum arttırın demeni bekliyorlar. istiyorsan ara hemen arttırsınlar. istemiyorsan hiçbir şey yapmana gerek yok.


  • burty  (17.04.18 20:02:50) 
Bazı bankaların otomatik limit artırımı seçeneği oluyor uygulamalarında. Belki o sebepten olmuştur.


  • efreet sultan  (17.04.18 20:21:03) 
Otomatik limit arttırımı tanımlıdır. Zamdan ziyade, kullanım sıklığıyla da alakalı olabilir. Artsın ne olcak? Siz harcamadığınız sürece, bir sorun olmaz.


  • agluna  (17.04.18 21:02:07) 
benim miles&smiles kartım içinde aynı mesaj geldi. bonusflaş'ta bazen limit artırımı gibi opsiyonlar çıkıyor. yanlışlıkla ona tıklamış olabilirsin. ben kendimin ki için o şekilde düşündüm en azından. aradım bankayı benim limit arttırım talebim var mıydı dedim evet dediler, kapayalım o zaman dedim. kapadılar.


  • spirit crusher  (17.04.18 22:50:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.