[]

Bu tip kazalar ne zaman biter?

www.milliyet.com.tr


Yahu bu tarz kacıncı kaza?Biz neden böyleyiz ? Emniyet şeridinde veya yol kenarında duran araba ve ona son hızla çarpan başka bir araç. Kaza olur, arıza olur,hasta olur, çekersin kenara yani. Arkadan gelip çarpmanın olayı ne?Senin o şeritte ne işin var? Bu kenardan gidenlere caydırıcı cezalar gelirse çözüm olur mu sizce? Vallahi durmaya korkuyorum kenarda artık.

 
emniyet seridinde gitmeye 90 tl ceza kesersen olur tabi.

3500 tl yap cezayi, sus diye koydugun kameralardan da izleyip yolla adreslere cezalari bak bakayim bi daha gecen oluyor mu?
  • brkylmz  (17.04.18 16:14:11) 
Guya acikgozlu, seridinde gidenler gerizekali bi bunlar akilli.

Neyse kamyoncu cekmis kenara ama uyari ucgenini koymus mu? Reflektorlu yelegini giymis mi? Dortluleri yakmis mi? En onemlisi arabadan belli mesafe uzaga konulmasi gereken uyari ucgeni. Mal motosiklet surucusunun onune bakmak o zaman aklina gelirdi belki.
  • kuehles blondes  (17.04.18 16:16:43) 
29 yasinda olmus gencecik cocuk, mal olmus, acikgoz olmus. son hizla gittigi nerde yaziyor onu da goremedim.

dev bir santiye olmus buyuk sehirde kamyonlarin gece gunduz kum, civi, vida cart curt doke doke gezmesine takilmayin, motosikletin emniyetten gitmesine takilin.
  • jimicik  (17.04.18 16:38:00) 
Kedi gozu kesin yoktur da kedi gozu falan meselesi degil bu. Adam makas atiyor, cat diye giriyor saga mesela. Kedi gozu koysan ne koymasan ne.


  • stavro  (17.04.18 16:58:54) 
türkiyede trafik aklı diye bir şey yok. insanlar 5 sn kazanmak için hayatını riske atıyor veya bizlerin hayatını riske atıyor. çok ağır cezalar, sıkı denetim ve güzel yollar ile düzelir. ama tr de bunlar olmaz. bunlara erişmek icin avrupa veya amerikaya göçmek gerekir bence.


  • tukenmez adam  (17.04.18 20:01:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.