[]

Özel Ders Büro / Ofis / Danışmanlık şirketi hk.

Ankarada nufusu 20.000 civarı olan bir ilcede memurum, matematik mezunuyum.
Burda hiç dershane vs yok. cocuklar dershane için 15-35 km yol gidiyorlar.
Daha once 5-6 sene dershane neyimim var memuriyetten once.
Bugun bir arkadasla konustum benim konumumda baska bir yerde hala ders vermeye devam ettiğini, hatta bir kuruma ortak oldugunu falan soyledi. Bana neden yapmadıgımı falan sorunca ben de kendime sordum neden yapmıyorum falan diye?
Özel ders falan arada oldukca gidiyorum ama oturaklı bir yer olursa en azından adresi belli olan daha guzel olur sanki.

Neyse yasal olarak memur oldugumdan dolayı benim bu isi resmi olarak yapmam yasak.

Esim su an calısmıyor, onun adına nasıl bir isimle bu sekilde bir yer acabiliriz?

Yani esim vergisel olarak isin resmiyetini yurutcek iste adı neyse ben de ders kısmını idare etcem. arkadasın dedigine gore bir ev kiralasan 3-4 ogrenci kirayı giderini karsılar geri kalanı da sana kalır deyince acıkcası bana da mantıklı geldi.

Hatta taslak olarak da kafamda su sekilde bir ön calısma bile olustu, yaz donemi icin reklam amaclı cok uygun fiyata hem cevre edinip hem de en azından ilk baslangıc icin giderleri kurtarsak normal egitim doneminde isin kar kısmı dusunlebilir. gibi gibi.

Bu konu hakkında bilgisi/gorusu olan varsa memnun olurum iyi aksamlar :)

 
eşinin üstüne açan çok memur etrafımda, açılır bir şey olmaz
da MEB'den onay almak için 3 dersten kurs veriyor olmak filan gerekiyor sanırım dersaneler kapatıldıktan sonra böyle bir şey getirmişlerdi, bir de aslında MEB onayı için binanın fiziksel şartları filan önemli -yani en azından kağıt üzerinde bin tane kural var ama kim nerede ne kadar bakıyor, bilmiyorum.
bir muhasebeciyle filan konuşup başınızı en az ağrıtacak şekilde bir şirket unvanıyla açarsanız olur.
  • niye ama  (16.04.18 22:30:46) 
Meb olayı falan cok kapsamlı biz biraz daha ufak bir sey dusunuyoruz acıkcası. Yani matematik uzerine ozel ders merkezi gibi bisey. O diger bina sartları falan daha cok ozel kurs merkezleri icin gecerli bildigim kadarı ile.


  • therevo  (16.04.18 22:32:21) 
Cuzi miktarla baslamayin. Kucuk yermis, x in ogluna 5ten yapmisin bize niye 8den yapiysoun olur.


  • kuehles blondes  (17.04.18 01:43:51) 
bir hizmetin fiyatını satıcısı belirler. sizin 20.000 nüfuslu bir ilçede bir dersi kaça sattığınız hemen meydana çıkar. bu durumda da bir sonraki müşteri aynı, hatta biraz altında bir fiyatla almak ister. 15 kilometre ilerideki kurum neye veriyorsa, siz de ona verin işte.

çok göze batmayın, izin almaya falan gerek yok. kimse takip etmiyor, etse de verir ruşvetini geçersiniz.
  • babilbaligi  (17.04.18 06:51:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.