[]

Vodafone ve Türk Telekom

Selamlar,

Mobil hat olarak Vodafone veya Türk Telekom kullananlar, memnun musunuz operatörünüzden, tavsiye eder misiniz? Şehir içinde ve dışında çekim gücünüz nasıl, internetiniz nasıl? Turkcell'in fahiş fiyat politikasından ötürü ikisinden birine taşımayı düşünüyorum da hattımı, yıllık kampanyaları da tercih edeceğimden ötürü en azından bir yıl boyunca saç baş yoldurmayacak cinsten olsun istiyorum seçtiğim. Cevaplarda hangisini kullandığınızı belirtmenizi rica ediyorum, benim sormayı akıl edemediğim ve sizin eklemek istedikleriniz varsa da çekinmeden yazınız lütfen.

Akşamınız güzel olsun :)

 
Millet genelde memnun değil ama ben 5-6 yıldır avea yani turk telekomdayım bir yamugunu görmedim, burada çekmiyor dediğimi hatırlamıyorum. Fiyatı da iyi prime kullanıyorum sırf prime koduyla havabus kampanyasiyla çıkarıyor parasını.


  • karacigerim vur kadehlere  (16.04.18 19:41:39) 
Turkcell den uyuz olup Telekoma geçtim, 1 ay zor dayandım. İşim gereği hep yolda olduğum için çekim alanı önemliydi o da tirt çıktı. İnternetide çok kötü.
Sonra Vodafone'a geçtim, bunda da çekim alanı çok iyi ancak internet berbat. 4g'si Turkcell'in 3g'sinden daha yavaş. Hatta çoğu zaman 3g, 4g'den daha hızlı çekiyor.
Ama işin iyi tarafı Turkcell'de şu anda 95 lira olan tarifeye Vodafone'da 59 lira veriyorum. Birde gözlemlediğim kadarıyla aynı işleri yaptığım halde Vodafone'da internet kotası daha geç bitiyor. Tahmin ediyorum ki Turkcell İnternet verilerinden de geçiriyor.
Şu an tek sıkıntım bazen hızlı internet lazım oluyor ama Vodafone'da olmuyor.
99'dan beri Turkcell kullanan ve çok memnun olan biri olarak söylüyorum bunu, Turkcell'e kaziklanmaktan iyidir.
  • etna  (16.04.18 22:40:25) 
fahiş fiyat dediğin turkcell 10 lira daha pahalı ama en azından kanser etmiyor. yeni vodafone'a geçtim turkcell'den o da taahhütüm bitince daha pahalı verdikleri için aynı paketi. şimdi 1 ay bitince vodafone'dan tekrar turkcell'e dönüş yapacağım malum numara taşıma yapınca çok cazip kampanyalar var. ben açıkçası hep numara taşıyarak o iyi kampanyalardan faydalanıyorum yoksa turkcell'de durulmaz tabii.

vodafone nasıl cevap vereyim, turkcell'den sonra berbat. ses kalitesi berbat, internet hızı hele abowww.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.04.18 22:45:48 ~ 22:48:00) 
Valla benimki hiç öyle 10 lira değil. Lazım olunca paket yükselttim, şimdi lazım değil, düşüremiyorum. En düşüğü diğerlerinin iki katı fiyata ve yarısı özelliğe. 18 senedir Turkcell kullanıyorum ama artık yeter, bu yaptıkları gerçekten hiç hoş değil.


  • devilred  (16.04.18 22:49:10 ~ 22:49:23) 
taahhüt yoksa vodafone veya turk telekom kontorlu hatta geç. 1 ay dur veya durma keyfin bilir. sonra turkcell'in numara taşıyanları faydalandırdığı kampanyaları için geri turkcell'e geç hemen. tabii önce bi turkcell bayisine gidip bu numara taşıyanlara ne kampanyalarınız var diye sor cazip bir şey var mı sana göre öğrenmek için.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.04.18 22:52:16) 
Öyle uzun uzun uğraşamam, daha pratik bir çözüm gerekiyor bana ki o da numarayı doğru yere taşımak olacak.


  • devilred  (16.04.18 22:58:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.