[]

Çok kötü hissediyorum.

Şimdi bir grup arkadaşımızla dün plan yaptık hafta sonu için. Haberleşmek amaçlı whataspptan grup filan kuruduk. Gelmek isteyen herkesi yavaş yavaş ekledik. Sonra eskiden bizim gruptan olan fakat benim konuşmadığım bir arkadaşı eklediler. Bu arkadaş bizim ekipten ayrılık başkalarına dahil olmuştu ama hala bizim ekipteki bazı arkadaşlarla konuşuyordu.

Ben bu durumu bi arkadaşa sordum dedim biz onunla konuşmuyoruz o da mı gelecek diye o da ben "bilmiyordum ama gruptaki çoğu kişi ile samimi, bence o da gelmeli hem onlar önceden konuşmuş bunu sonradan şey yapamayız yani dedi. Bende o zaman çıkayım dedim o da yani bişey diyemem ama bir daha ki sefere tekrar gideceğiz o zaman o olmaz sen gelirsin, seninde olmanı isterim ama plan onların dedi.

Şimdi bu arkadaş kısaca sen gelme ulan ayı demiş oldu dimi ?
Ben çok heves etmiştim ya şu an üzüntüden mahvolmuş durumdayım.
Çok üzgünüm bana bişeyler söyleyin :(

 
Abartiyorsun olabilir boyle seyler arkadasin oyle bir sey dememis


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.04.18 13:26:39) 
hiç sevmem toplu yapılan işte şu varsa ben yokum, ben gelmem falan, o gelmesin diyen tipleri. gitseydin keyif kaçırırdın. isabet olmuş gitmemen.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (16.04.18 13:27:27) 
ben de konuşmadığınız arkadaş hakkında "o da mı gelecek" diye sorduğunuz için kötü hissettiğinizi sandım.

arkadaşınız da "sen gelme ulan ayı" dememiş, gayet kibar cevap vermiş onu arada bırakmış olmanıza rağmen.
  • nonik  (16.04.18 13:34:03) 
Gruplaşma hoş bir şey değil. Ben seni haksız buldum. Ben de hiç sevmen “ama o bizim grupta değil, grubumuza şunu alalım bunu almayalım, o varsa ben yokum” tarzı insanları. Biraz rahat olun yav. O gelse nolur gelmese nolur, çok da fifi. Az gevşeyin.


  • i m cool with that  (16.04.18 13:38:03) 
gitmesen ölür müsün?


  • tragedystreets  (16.04.18 13:41:09) 
Arkadaşınız size sen gelme ulan ayı demiş olmadı bence. Aksine çok kibar ve normal cevap vermiş. Kaldı ki grupta sadece o kişi yok. Gitmeyi çok istediğiniz için çok üzülmüşsünüz, bence üzulmektense gidin o etkinliğe ve başka arkadaşlarinizla takilin.

Olmadı onlarla gitmemekte de bir şey yok dünyanın da sonu değil. Hava çok güzel tek başına ya da bir arkadasiniza soyleyin beraber bir etkinlik yapın.
  • Amaranta ursula  (16.04.18 13:58:37 ~ 13:59:42) 
Yani o kişiyle çok ciddi bi probleminiz yoksa çocukluk etmişsiniz. Arkadaş da sizi ikna etmek için kasamamış.


  • red g  (16.04.18 14:05:48) 
sen yapılan planı ortaya atanlardan olmayan bir arkadaşla konuşmuşsun galiba. yani senin mevzuyla alakasız birisi. sen bilirsin demiş sadece, daha ne desin.


  • dafaisss  (16.04.18 14:16:42) 
O yoksa ben yokum demişsin, arkadaşın da onu sepetleme seçeneği yerine istemiyorsan gelme diyerek kibarca seni sepetlemiş.

Kalabalık bir grupta birbirinizle tek kelime etmeden etkinliği tamamlayabilirdiniz. Grup küçükse tatsız olurdu senin için de.

Bu kadar hevesliysen ya atar yapmayacaktın ya da şu an olduğu gibi üzülmeyip için rahat arkana yaslanıp oturacaktın.
  • chicha  (16.04.18 14:35:09) 
Ben de olsam aynı şeyi söylerdim. Sen orda pohpohlanmak istemişsin, o ise doğruları söylemiş.

Değer verilmiyor değilsin ama "top benim oynatmıyorum" demeye çalışmak çocukluk. O nedenle bence gıcıklık yapma plana dahil ol. Ya da bir mazeret uydur gelemiyorum bi dahakine gelicem de.
  • lcha  (16.04.18 15:04:37) 
duygusal birisin ve alınman normal.

insanların senin istediğin gibi olmasını/davranmasını beklemek yerine, sen olaylar karşısındaki duruşunu ve hislerini değiştirmeye çalış.

yalandan da olsa belli etme, umursamıyormuş gibi yap. bir işin olduğunu uydur falan. çünkü insanların yüzde 99'u zayıflık görünce üzerinde tepinir.

ha bence duygusal olmak zayıflık değil ama kontrol edebilirsen. ki zorluğu da o kontrolü sağlamakta.
  • runagain  (16.04.18 15:51:04) 
Seni de karsi tarafi da tanimiyoruz. Neden aranizin bozuk oldugunu da bilmiyoruz o yüzden buradan cevap beklemek ne derece belli olur bilemedim.
Ben runagain'e katiliyorum.
"yalandan da olsa belli etme, umursamıyormuş gibi yap. bir işin olduğunu uydur falan. çünkü insanların yüzde 99'u zayıflık görünce üzerinde tepinir."

Millet bunu senin zayif noktan olarak görüp üstüne yorum yapma hakkini kendilerinde bulabilirler. Bosver gitmedigin iyi olmus.
  • chitosan  (16.04.18 18:03:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.