[]

Kesilen bursun tekrar yatması

Merhaba. Bir devlet kurumundan burs alıyordum. Bir yerde işe başlarsak bildirip bursun kesilmesini sağlamamız gerekiyordu.

Şubat ayında işe başlar başlamaz bildirdim dilekçeyle. hemen cevap geldi, burs kesildi. Martta yatmadı. Nisan'da öylesine hesabımı kontrol ettiğimde tekrar burs yatmış, hatta otomatik olarak kredi ödemelerim falan yapılmış.

Belli ki bu para benden bir gün geri alınacak. Şimdi isteseler geri verme şansım da yok.

Ayrıca hemen bu durumu da bildirdim. Bakacağız dediler.

Sizce ne olacak? Hemen geri isterler mi parayı? Yoksa biraz sürer mi? Ya da yanlışlıkla yatmış, neden harcadınız geri çekilecekti falan mı derler? Hukuki bir sorun olmasın da, parayı tabii ki iade ederim.

 
kimseye zorla burs yatırtmadığın için kimse bir öğrencinin aldığı bursun peşinden koşmaz.


  • dovletbizebokmir  (16.04.18 13:49:37) 
devletten burs alıyordum. bir ay fazla yatırmışlar ben de sevinip harcamıştım. bir sonraki ay eve mektup geldi. son yatırdığımız burs krediye dönüştü iki yıl içinde ödemeniz gerekiyor dediler. harcadığım bursu bir şekilde geri ödedim.

bursu veren devletse parayı geri alır bir şekilde. devlet değilse bilmiyorum
  • azeriturku  (16.04.18 14:44:10) 
Biraz sürer ama alırlar. Git tekrar belirt. Sıkıntı çıkmasın ileride


  • glamdr1ng  (16.04.18 16:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.