[]

gillette proglide vs proshield

Ne farkı var birbirinden bugün markette indirim vardı sarı.olani yani proshied hoşuma.gitti onu aldimda aradaki fark ne acaba biri mavi biri saru olarak duruyor kapalı ambalajda




 
ben bunlar arasında çok büyük fark olmadığını düşünenlerdenim. bana göre sadece marketin, imaj yenileme, sürekli müşteriyi yeni şeylerle tutmak vs.

tavsiyem safety razor'a geçmeniz. 3 sene önce 150 lira verdim. sonrasında her traşım 10 kuruşa falan mal oluyor. her seferinde temiz, yeni jilet kullanıyorum.
  • logisticsmanager  (16.04.18 03:46:26) 
D.e olayına bende girdim muhle r89 ve wilkonson classic falan aldım arko tıraş sabunu ama çok memnun kalmadım ya da beceremedim bana gore değil.


  • all girls dream  (16.04.18 04:20:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.