[]

facebookta x kişinin mesaj atmasını engelleme + farmville gibi uygulamaların hepsini engelleme

kısaca: x kişi(kurumu) hergün 10 tane mesaj atıyor. ve her arkadaş firmville de x kadar puan yaptı falan diye haber edip duruyor.engelliyorum ancak yeni bir uygulama yayılıyor.z kişiyi w uygulamasını yaptı sonuç r çıktı gibi. spam gibi engellemekten yoruldum. ben sadece komik video izleme, doğum günü evlenme gibi olaylardan haberdar olmak ve yeni eklenen fotolardan haberdar olmak istiyorum. eceba çok mu şey istiyorum ednan bey ?




 
yanda engelle tusu cıkıyor orda kişi ya da uygulamayı eciyorsun.


  • bryan fury  (22.02.10 12:10:23) 
engellemeyi biliyorum ama tüm uygulamaların hepsini engelle diye bir buton falan yok mu ?


  • ground  (22.02.10 12:11:54) 
uygulamadan msg geldikce her biri için ayrıca yapıyorsun. toptan engelleme yok.


  • bryan fury  (22.02.10 12:19:15) 
ok. uygulamalar için engellemeye devam o zaman tek tek.
peki;
mesaj engelleme nasıl olur? kişiyi veya kurumu engellemeden sadece mesajlarını engellemek ?
  • ground  (22.02.10 12:29:25) 
kişileri engeleyebiliyorsun ama üye olduğun grup ya da fan kulğpleri engelleyemezsin. çok sinir bozucu.


  • simultane eksi oy veren ibne  (22.02.10 15:17:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.