[]

Çiçekten/Ağaçtan Anlayanlara Sorular

Merhaba sevgili duyurunun çiçeksever bünyeleri,

Bizim apartmanın küçük bi' bahçesi var ve ben ufaktan çiçek/ağaç yetiştiriciliğine başlamak istiyorum. Bayağı hevesliyim ama daha yolun o kadar başındayım ki herkesin bildiği çiçek/ağaçlar dışında hiçbirinin adını bile bilmiyorum.

Aşağıdakilerden herkes bildiğini söyler mi lütfen? Ve de mümkünse bunları anlamamı sağlayacak bi' kaynak bi' şey. Çünkü ben bulamadım. :')

1- (git: hizliresim.com)

2- (git: hizliresim.com)

3- (git: hizliresim.com)

4- (git: hizliresim.com)

5- (git: hizliresim.com)

6- (git: hizliresim.com )

Bunlar zararlı ot mudur, kesebilir miyim; çılgın gibi doldurmuşlar bahçeyi?

7- (git: hizliresim.com)

8- (git: hizliresim.com)

9- (git: hizliresim.com)

P.S.: Bi' de bu dönem İstanbul'da bahçeye ne ekilir dostlar?

 
2 incir sanki.
3 benim gözümde zararlı ot. hiçbir faydası yok. sök gitsin.
8 çilek olabilir.
  • sutlu nescafe  (15.04.18 15:38:27) 
Fotograflar pek net degil de tür tanimlamasi yapacak kısımları yok ama cins ve familya isimleri olarak:

2 ebegumeci
4 allium
5 esek marulu
7 ve 8 yavşan
9 ballıbaba
  • beetlejuice  (15.04.18 16:52:07) 
2 incir dğil hatmiçiçrği.

diğerleri de bahçe otları işte. geneli yayılıcı bitki cinsleri. zararlı ot diye bir şey yoktur eğer bir üretim yapmıyorsanız.
  • gameofannen  (15.04.18 16:52:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.