[]

E-sigara arızası hakkında

Merhabalar, yeni taktığım coil boğazı yakıyor diye dün yeni coil ve likit aldım doğubanktan. Biraz kullandım sonrasında yine boğazım çok değişik şekilde yanmaya başladı, yani bildiğiniz ateş yutmuş gibi. Daha önce de bu olmuştu.
Ve tuşu basılı tutunca aşağıdaki videodaki olay oluyor.

Bu arada coili aldığım yere gittim bir şeyler zırvaladı kendini haklı çıkarıp iade almamak için, bir çözüm çıkmadı.

yadi.sk

 
Videodaki sesten ve görüntüden anladığım 3 şey var:

1- Çok yükzek watt'la kullanıyorsun.

2- Coil orijinal değil. Gereğinden fazla ısınıyor. Pamukları da belli ki işlenmiş pamuk. (Modun watt ayarı yoksa 1. maddenin nedeni de bu.)

3- Doğubank'tan likit alacağına kolonya doldur daha iyi. İnsanlar salak oldukları için gerçekten premium olan likitlere o kadar para vermiyor sonuçta.


Ben likitimi kendim yapıyorum ml'si minimum 2-3 tl arasına geliyor. 30ml'lik şişenin maliyeti 60-90tl arasında. Hadi onlar toptan alıyor olsun 40-45 tl olsun. Üzerine kar koyup 50-55 tl'ye satmalı. Bundan aşağıya likit alıyorsanız muhtemelen nargile aroması içiyorsunuz. Zaten likitlerde kullanılabilecek VG'nin litresi 150-160 dolar. 30 tl'ye 30 ml şişe satılması imkansız.


Velhasıl kelam Doğubank'tan almayın, güvenilir yerden alın.
  • lancelot du lac  (15.04.18 13:57:08) 
watt ayari cok yuksek. video cekmek icin yaptiginiz hareket bile coili yakmis olabilir. çekmeden ateşlemeyin coil islanmaz o zaman. sizin cekim gucunuz - basinc yapip coilin daha cok islanmasini sagliyor.


  • tukenmez adam  (15.04.18 14:04:14) 
boğaz yanması dediğin böyle tahriş edici mi yanma mı? aynı likiti farklı coil ile tamamen sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor muydun? eski kullandıgın likit ve yeni aldıgın likitlerin nikotin oranları ne? kullandığın atomizerin markası ne?

videodaki olay normal ayrıca. tam emin olmamakla birlikte, coil priming denen işlemde coili fazla ıslattığınızı düşünüyorum. gurgling yapıyor. bu da likit tam buharlaşamadığından(çünkü fazla likit var coil'de) ısınıp buharlaşamayan nikotinin boğazı yakmasına sebep oluyor. bu tahminim sadece. büyük ihtimalle ağza likit de attırıyordur çekerken?

yine de ilk tahminim süper dandik likit kullandığın yönünde. kolonya iç daha iyi yani +1
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.04.18 14:08:23 ~ 14:11:37) 
watt'ın fazla, ısıtmak yerne kaynatıyor likiti, sıçratıyor, watt'ını düşür,


  • selam  (15.04.18 14:29:08) 
Selam arti 1

Likit konusuna gelince bahsettigin maliyetler kendi yapimin icin oldukca yukarida.vg toptan alindiginda bahsettigin rakamlarin cok altinda bulunabiliyor.senin maliyetin premium likitlerle ayni seviyede.30 liralik likitleri zaten konu disi birakmissin.iyi bir site belirleyip duzenli ayni adamlarla calis,tezgahlar klon urunden gecilmiyor.
  • duptıs  (15.04.18 16:37:01) 
Watt ayarlanmayan bi alete benziyor. Uygun coil ve düzgün likit tek çözümün.


  • reyals  (15.04.18 17:12:32) 
Tekrar selamlar, cihaz vaporesso target mini.
Daha öncesinde başka bir likit denedim onda da aynı yakmayı yaptı ama bu sıçratmayı fark etmemiştin. Ve yakma öyle bir şey ki sanki boğazımdan kulaklarıma doğru ateş çıkacak.

Başka bir likitle yine deneyeyim en iyisi.
  • six packsiz  (15.04.18 22:08:19) 
@duptıs

sanırım bana yazmışsın. balmumcu'nun falan sattığı litresi 15-100 tl arasındaki vg'lerin likit üretiminde kullanılabileceğini düşünüyorsan durum çok fena. Onlarla sıvı sabun bile yapmam ben, kaldı ki ısıtıp buharını ciğerime çekeyim. Ben vg, pg, alışverişimi Almanya'dan kargoyla yapıyorum. Adamlar her şişenin tek tek bakanlık raporunu gönderiyor her seferinde.

Bu işi sigara kadar zehirlenmeyeyim diye yapıyorum, el kreminde kullanılan 100 liralık gliserin sigaradan çok da masum değildir. 3-5 kuruş için sağlığınızdan olmayın.
  • lancelot du lac  (23.04.18 18:15:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.