[]

cv gonderen ogrenciye yardim

selam,

babamin bir arkadasinin oglu gorsel iletisim tasarimi okuyor. cv'ni yolla staj icin arkadaslarima yollarim demistim.

1- once photoshop ile kendi yaptigi cv'yi gonderdi, arkada iron man filan var degisik bir sey. maviye-kirmiziya bogmus cv'yi okuyamadim bile. ya dedim canva.com diye bir yerde guzel template'ler var, onlara bi bak daha kolay olur.

2- dun ordan yaptigi cv'yi atmis, soyle bir bolum var. gorsellerle ugrasan/ugrasacak birinin daha sayfayi oturtamamasi ilgincime gitti:
i.hizliresim.com

su da var:( :
i.hizliresim.com

ilk cv'den sonra sectigi kahverengi rengine takilmiyorum bile :) enerji somuruyor.

simdi ben bu cocugu cok tanimiyorum, bir iki defa cay-kahve icmisligimiz vardir, iyi cocuk. nasil bir donus yapayim? ogrenci oldugu icin cv'sinde cok bir sey beklemiyorum icerik olarak ama cv'nin hazirlanmasi da cok basarili degil :( yardimci olmak da istiyorum ama boyle tasarimlar yapan birini de arkadaslarima oneremem :/ biri bana bu cv'yi gonderse, tasarimci stajyeri istiyorsan bak dese daha cv'sini tasarlayamamis derim.

ne yapsam ki?

 
gençlere yol yordam gostermek lazım. çocuk cv'nin ne anlama geldiğini bilmiyor olabilir. işveren olarak bir cvde nelere bakılır, cv kendini nasıl sattırır açıklamalı bence. muhtemelen kendince güzel birşey yaptığını sanıyordur. sizin aradaşlarınız için olmasa da başka başvuruları için işine yarar hiç değilse.


  • halanne  (15.04.18 11:40:02) 
bence öğrenci için bunlar normal bilmiyorsa o şekilde yapması beklenemez, zaten adı üstünde öğrenci, öğrenecek. cv'sini nasıl yapması, nelere dikkat etmesi hakkında yardımcı olmanız lazım eğer gerçekten yardım etmek istiyorsanız.


  • gezegen olan pluton  (15.04.18 12:23:18 ~ 12:24:10) 
'istersen bu sekilde de gonderebilirim, ama bence x y z noktalarina revizyon yaparsan daha hoş olur, karar senin' de.


  • icim urperiyor  (15.04.18 12:43:05) 
yaş olmuş 27, ben bile benden cv isteyenlere düz worde yazılmış şekilde gönderiyorum. göz bozuyor resmen. çünkü cv lerden nefret ederim, sevmem, itimat etmem. eleman da aynı hisleri yaşıyor olabilir. hazırlamayı bilmiyor olabilir. her şey olabilir. iş hayatının ciddiyetini görünce kendince düzeltecektir.
bir ihtimal mesleği freelance'e yatkın olduğu için umursamamış da olabilir. görmezden gelin. böyle meselelerle gençlerin önünü kapatmayın.

  • lesmiserables  (15.04.18 13:09:14) 
açık açık söyle böyle yanar dönerli cv'ler iş ortamlarında çoğunlukla taşak konusu oluyor. sade beyaz atraksiyonsuz bişe at.


  • yuto  (15.04.18 13:53:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.