[]

navigasyon ücretli yollar göstermesi ve fsm köprüsü

merhabalar. istanbullu degiliz, istanbul uzerinden trakya'ya gitmek icin google haritalar kullandigimizda istisnasiz butun ucretli yollari gosterdi ve israrla fsm koprusune yonlendirdi. yani diger yollar ve bogazici koprusu secenek dahilinde bile degildi. ucretli oldugu da yazmiyordu. her seferinde otobana cevirdikce diger yola gitmeye calistik, 2-3 defa yolu karistirdik bunun yuzunden, cok sikinti yasadik. neden boyle oldu?




 
trafik olmayan yollara yönlendiriyor olabilir.


  • sutlu nescafe  (15.04.18 11:50:19) 
@sutlu nescafe

yandex de ayni, secenek olarak bile gostermiyor. simdi baktim trafik de yok koprulerde.
  • icim urperiyor  (15.04.18 12:09:24) 
Bisiklet geçişi ya da maraton tarzı bir durum olabilir. Kısaca kapalıdır belki.


  • habarbey  (15.04.18 12:17:12) 
gmaps'te rota olusturduktan sonra sonuclari filtreleyebilirsin (yada oncesinde ayarlar kismindan da ayarlanabiliyor)
ucretli yollari kullanma, feribotlari kullanma tarzi. bu sonuca gore otobana degil normal yola yonlendiriyor

  • jedilance  (15.04.18 12:17:58) 
@habarbey

yok, yollar acik. bogazici koprusunu secince oraya goturuyor, guzergah onun uzerindeyse oradan goturmuyor.

@jedilance

ayarlar kisminda bulamiyorum, nitekim maps de nerenin otoban oldugunu tam bilmiyor sanirim. ucretli gecis uyarisi da vermiyor.
  • icim urperiyor  (15.04.18 12:31:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.