[]

Meyve Sıkacağı ?

Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz, kuvvetli, güzel bir portakal suyu sıkacağı var mı ? Geçenlerde aldık namussuz şeyin motoru o kadar kuvvetsiz ki portakal suyunu sıkma hususunda çok yetersiz kalıyor.. var mı bildiğiniz iyi bir marka ve model ?

edit: Yani birde nar suyu sıkarsa çok iyi olurmuşmuş.. Ya başkası adına soru sormak amma zor oluyor :s


 
moulinex der çıkarım işin içinden valla fiyat aralığı vermezsen. doğubankta var uygun fiyata hatta farklı markalarda var değişik güç seçenekleriyle.
bide "portakal suyu sıkacağı" komikmi olmuş ne :D

  • pposeidon_1  (22.02.10 09:14:07) 
katı meyve suyu desem elma, havuç suyu ile karışacak.. Yumuşak meyve suyu desem o ne olacak.. en net böyle ifade edebildim kendimi :p


  • joehigashi  (22.02.10 09:23:29) 
katı meyve (elma, havuç vs) sıkmayacaksanız, o dediklerinizi (portakal, nar vs) sıkabilen en güzel ve en kuvvetli aletler, büfelerde falan bulunan kollu, yarım portakalı veya narı koyup kolu çevirip bastırdığınızda sıkan aletlerdir. fiyatları da gayet ucuzdur. son damlasına kadar da mis gibi sıkar hem portakalı, hem de narı. öyle yarım portakalı tepesine bastırınca gırgırgır diye dönenler hem pahalı, hem zayıf, hem de nar ile denediğinizde ortalığı fena halde batırıyor. aleti komple poşete koyup poşetin üstünden bastırmanız gerekiyor.


  • kibritsuyu  (22.02.10 09:36:44 ~ 11:00:17) 
size katı meyva suyu sıkacağı lazım havuç, nar filan da sıkacaksanız. 80-100 lira onlar da. bu tarz aletlerde çin malından uzak durmakta fayda var, bilinen mutfak eşyaları markalarının hepsi işinizi görür.


  • lykos  (22.02.10 09:55:29) 
lykos un dediği gibi katı meyve sıkacağı (katı meyve SUYU değil :)) istiyorsan eğer 80-100 tl lik bişi işini görmez hayal kırıklığına uğrarsın. zira hem suyu tam çıkartmaz gücü düşük olacağından hemde çıkan suyun içinde fazla tortu kalır. senin işini 1000 watt lık bişi görür moulinex çok iyidir tecrübe edilmiştir. fiyatı yamulmuyorsam 200 idi doğubankta. sana 500-600-750 watt önerirler eğer bütçen uygun ise onların yerine 1000 lik al kardeş.

elektrikli bişi istemiyorsan kibritsuyu +1 diyorum.
  • pposeidon_1  (22.02.10 10:22:02) 
illa ki narenciye sıkacağı isterseniz luxell LX9350 kullanıyorum, gayet memnunum, hepsiburda'dan 30lira'ya almıştım, motoru 85W., sanırım şu an narenciye sıkacaklarının en yüksek değeri, bastırınca hiç durduğu olmadı. yalnız hepsiburda ben aldıktan çok kısa bir süre sonra satıştan kaldırdı, ama aynı ürünün beyazı sinbo markasıyla satışta,(hepsi çin'den alıyor zaten), model no:Sinbo SJ-3117. 29,9TL, kargo bedava, fiyat performans olarak iyi bir fırsat. Arzum'un da çok benzer bir modeli var ama hem 60W. hem de 40TL, değmez, başka beğenirseniz de en az 85W olmasına dikkat edin bence.


  • libera  (22.02.10 11:36:11) 
narenciye sıkacaklarında manuel olanların tercih edilmesinden yanayım. yani şu kollu olup press yöntemiyle sıkanların

images.google.com.tr
  • mekare  (22.02.10 14:32:41) 
birkaç hafta önce esse'den aldık bi tane. elektronik değil hani şu kollulardan. aynısından vardı ama evde o kolu indirebilecek bi babayiğt yoktu esse'ninki 10 numara diyebilirim. o kadar mutluyuz ki jhgfdsxza


  • ksl  (22.02.10 17:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.