[]

Galatasaray'ımız bu sene şampiyon olacak mı?

yarinki maça kalp dayanmaz.




 
Yarinki maci kazanirsa o gazla sampiyon olur.Basaksehir puan alirsa yürür,gider. Beskktasla oynucak galatasaray daha.


  • ırene adler  (14.04.18 17:12:23) 
gaasraylıyım ama ben inanmıyorum. aslında tüm rakiplerimiz tökezliyor ama bizde de yarışı koparacak güç yok, son haftaya kalırsa falan olabiliriz. onun dışında ben bu kadronun, winner kimliğinin vs. abartıldığını düşünüyorum. 14 deplasmanda 17 puan aldıktan sonra şampiyon olabileceksek kendi takımımdan önce rakiplerime teşekkür ederim beceriksizlikleri için.


  • der meister  (14.04.18 17:16:55) 
Hayir


  • all girls dream  (14.04.18 17:25:12) 
Olamayız abi. Başakşehir içimizden geçecek. Çok kötü takımız. Belhanda selçuk orta sahasıyla sahaya çıkan takımın buraya kadar gelmesi bile mucize. Bence ilk 2'de bile bitiremeyiz.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (14.04.18 17:34:26) 
başakşehiri şampiyon yapacaklar. seneye şampiyonlar liginde reklamını yapıp araplara satacaklar.


  • brakgn  (14.04.18 17:46:23) 
şunu şampiyon yaparlar bunu şampiyon yaparlar geyiğine hiç girmiyorum ama galatasaray'ın yönetimsel krizini de iyi değerlendirdi tff. deplasmanda çıkarılan kartlar verilen kararlar çok absürt.bunun dışında hamza hamzaoğlu ile bile şampiyon olduk son haftalarda nerdeyse ite kaka gittik de rakiplerde iş yoktu ve bizde winner oyuncular vardı. bunun yanında yasin'den beklenmedik bi katkı aldık. şimdiyse takımı tutup götürecek takım oynamasa da atacağı attıracağı gollerle bizi yarışta tutacak oyuncu yok neredeyse. benim inancım azaldı. ibb'yi yensek de deplasmanda bu oyunu oynadıkça bir şey olmaz. ha ft 2010 2011 sezonundaki ilk fb macındaki gibi bi sistem değişikliğine gider takım kopar gider orasını bilemem. bjk da 2 haftadır takır takır oynuyor bu da beni korkutmuyor değil. çünkü takımları tecrübeli ve bu stresli süreci kaldırabilecek kalitede oyuncularla kurulu.


  • asilsiz suclama  (14.04.18 18:22:26) 
Ben de inanmiyorum sampiyonluga. Son duzluge girildiginde on plana cikacak oyuncular lazim ama bizdr yok ne yazik ki. Feghouli, Belhanda falan yapamadi bu isleri. Gomis de bir yere kadar etkili kaliyor. Yedek kulubemiz de gayet vasat olunca ve onumuzdeki maclsra da bakinca cok zoe gozukuyor. Ligi fb'nin dahi altinda bitirme ihtimalimiz va4 bence.


  • kint  (14.04.18 19:06:59) 
@der meister, dostum senle aynı ligi mi izliyoruz, rakipler tökezliyor demişsin ama son 3 haftada tüm rakiplerimiz kazandı.

ben adler +1 diyorum.
  • makarnavodka  (14.04.18 21:03:01) 
tökezliyordan kastım "kesin kazanırlar" izlenimi vermiyorlar. herhangi birinin herhangi bir zamanda puan kaybetmesi şaşırtmaz. nitekim deplasmanda berbat oynamamıza rağmen hala ikinci sıradayız - bu da demektir ki hiçbir rakibimiz dominant değil ve sık sık puan kaybediyorlar. son haftalar konusunda ise haklısın, zaten ben de bu yüzden şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum. bizim zor maçlarımız var ve bu takıma pek güvenmiyorum açıkçası. fener psikolojik açıdan biraz daha rahat, beşiktaş da avrupa'dan elendikten sonra yardırıyor. bizden daha kötü olmaları için bir sebep göremiyorum.


  • der meister  (14.04.18 21:09:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.