[]

goran-tee nasıl bir çay?

Selamlar, Almanya'dan gelen bir komşumuz vermişti bu çayı. Tireboli42 seven biri olarak bu çayı denemek pek içimden gelmedi bu zamana kadar. Stk'si yaklaştığından bir deniyim istiyorum. Kaçak çay gibi bir şey mi? Çok seveni var mı?




 
goran Mevlana on numara çaydır. Tadı iyi, içimi kolay. Alışmışız bi kere. Sadece almanyada değil diğer ülkelerde de var. Gurbette girmediği Türk evi yoktur herhalde. Zamanında çaykur hiç mi ihracat yapmıyordu nedir, millet birazda yokluktan olsa gerek bu markayı çok benimsedi, şimdi Türk marketlerinde Çaykur olsa da millet dönüp de Çaykur'a bakmıyor, Goran varken. Alışkanlık meselesi Türk Marketlerinde en çok satan olmazsa olmaz 3 ürün sayacaksak, bu ürün mutlaka listede olur.


  • neck_and_neck  (14.04.18 18:30:59) 
çok acı geliyor bana seylan çayları. almanya'da da maalesef hep bu çaylar tüketiliyor


  • burya  (14.04.18 19:01:23) 
valla annem bırak şokoladeyi, alman teknolojilerini bana mevlana goran-tee getir diye sipariş ettiği çaydır. tadı seylan çayına yakındır. goran, hindistan'da bir bölge zannedersem oranın çayı.


  • eleutheiros  (14.04.18 22:21:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.