[]

Actifry kullanan var mı?

Kimi demiş patatesleri oyuncak ediyor kimi bol yağdakiyle hiç fark yok, biri demiş patlıcanları lastik gibi yapıyor kimi en başarılı patlıcanı yapıyor. Pişman olur muyum acaba, evde hevesle alınıp kullanılmayan epey elektronik eşya birikti birde aralarına tefal girsin istemiyorum.




 
Normalde kac kez kizartma yapiyorsun ki?
Annem aldi, cok da ozene bezene. 1 yil
Icinde 2 kez kullanmadi daha sanirim
  • kuehles blondes  (14.04.18 13:31:06) 
Kızartma sağlıklı olursa(1 yemek kaşığı yağ diyorlar.) sürekli yaparim. Kendime konuklarıma kahvaltida yaparım. Çok sık kullanirmıyim yada ne kadar kızartma yaparımdan ziyade tadı güzel oluyor mu diye sormuştum.


  • for day to break  (14.04.18 13:38:45) 
Patatesler sünger gibi oluyor, ben hiç sevmiyorum. Onun yerine 2-3 ayda bir bir tane patates kızartıp ağız tadıyla yerim daha iyi diye düşünüyorum.

Diğer sebzeleri denemedim ama annem kullanıyor ara sıra.
  • fraise  (14.04.18 13:48:14) 
ben kullaniyorum (eskiden daha cok kullaniyordum gerci) cok da memnunum. patatesler de kotu olmuyor bence, ben seviyorum. yalniz ayarini tutturmak icin birkac deneme gerekebiliyor. yani olmasi gerektiginden uzun pisirirsen cok kuru oluyor vs vs. bir de ben bunu kizartma yapmak icin almamistim, kendisiyle birlikte verilen tarif kitabinda cok fazla cesit var, bircogunu denedim gercekten lezzetli oluyor.


  • in vino veritas  (14.04.18 14:33:05) 
patatesler mükemmel oluyor bence. 20 dk tutuyorum ve 1 kaşık zeytinyağı koyuyorum.
bir de kestane için kullanıyorum ben o da efsane oluyor. başka bir şey yapmıyorum

  • sta  (14.04.18 14:48:15) 
Normal patatesi evet çok güzel yapmıyor amatör eğlendirir ama dolabında ben gibi freş patates eksik olmayanlardansan, 25 dkda hiç yağ bile katmadan (fabrikda o işlemi zaten gördüğü için) 20-25 dkda efsane kızartıyor. Onun dışında hiç kullanmıyorum nerdeyse. Haa bir de annem arada tavuk kanadı falan yapıyor 10/10 mangal tadında oluyor.


  • Golden Ratio  (14.04.18 17:44:07) 
Kullandım, beğenmedim. 1-patatesi eziyor, sürekli karıştırma işlemi yaptığı için. 2-çok gürültülü çalışıyor, o çalışırken mutfakta durmak istemiyosun.

Dilimlediğin patatesleri tuz, istediğin baharatlar ve yine 1 kaşık yağla harmanlayıp yağlı kağıt serdiğin tepside fırında mümkünse fanlı ayarda pişirirsen bence aradığın lezzetli ve sağlıklı kızartmayı bulduğunu göreceksin.
  • aylayktumuvitmuvit  (14.04.18 22:32:34) 
Alınıp kullanılmadı. Hiç sevmedim. Bence lezzetli yapmıyor, alet yer kaplıyor, uzun sürede pişiriyor.

Patates ve sebzeler fırında daha güzel +1
  • peggy  (14.04.18 22:39:52) 
Eşim zorla aldırmıştı. İlk hevesle bir kac kere kullandı. Şımdı öyle duruyor. Cok yavas pisirdigi icin beklemesi zor geliyor bana. Lezzet olarak benim olumsuz bir yorumum yok. Bence normal lezzette çıkıyor


  • nhtzmc  (17.04.18 16:09:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.