[]

ilişkiye direk 4. aydan başlamanın yolu

tanıştınız meraba meraba seviyom falan dediniz sonraki 1 haftalık süreçte ilişkiyi direk 4.aydamışcasına devam ettirmenin bir yolu var mı?

o 4 aylık periodu yaşamak istemiyorum ben 4.aydan sonraki şeyleri seviyorum.


 
arkadaş olduğun biriyle başlarsan nası olsa tanıyosun huyunu suyunu muhabbetin var, direk 4. aya geçebilirsin.


  • terlik yutan canavar  (14.04.18 11:50:55) 
Hirdavatcilarda satiliyor “time machine” diye ararsaniz yardimci olurlar..

O ilk 4 ay en cici zamanlar halbuki, hayret
  • her giriste sifresini unutan adam  (14.04.18 11:54:38) 
4 ay nedir? Yaşanmak istenmeyen nedir? Kimisi çok uzun sürede samimi olur da ben gayet 1 2 haftada geçmiş oluyorum 4 5 aylık ilişkiye


  • senolll  (14.04.18 11:57:44) 
4. Ay öncesi ve sonrası tanımınız nedir tam olarak?


  • westblack  (14.04.18 12:01:29) 
Hocam süper soru seni tebrik ediyorum. O ilk zamanların mıymıylığını ben de hiç sevmiyorum daha önceki ciddiyetiniz falan kaybolup gidiyo. Ne bilim bi anda birbirinize kuzu fotoğrafları atıp yiaaaa diyen bi çifte dönüşüyorsunuz. Özetle pek hoşlanmadığım durum fakat bunu nasıl aşarsın hiç bilmiyorum ya :( Şimdi kıza ben mıymıylık sevmiyorum desen yanlış anlicak yani bu durumu mükemmel şekilde izah etmen gerekir. Hani bunu anlatmaya çalışırken girdiğin çabada senin soğuduğunu bile söyleyebilir. Üstelik daha yeni olduğundan birbirinizi tam tanımıyorsunuz da. Yani cidden kafaya sıkmalık bi durum. Napılır ki?


  • freetakilir  (14.04.18 14:11:18) 
4. ay ;
*çeşitli imalar yok acaba bunu mu kast ettiler yok
*o sana gelirse veya sen ona gelirsen film dizi falan yok direk sevişirsin
*kendini superior göstermene gerek yok osur sıç farketmez
*basit şeyleri yapmaktan zevk alınıyor (temizlik, alışveriş vb)
*bir derdin olduğunda direk söyleyebiliyorsun
*beraber birşeyler konuşma zorunluğun yok mal gibi 2 saat otur hiç konuşma dert değil
*bir yere çağırmak için kıvranmana gerek yok artizlik yapıcam diye reddetmek yok

vb..vb..vb..
  • duyurukullanıcısı  (14.04.18 15:44:55) 
4. aydaymış gibi davranın. Karşı tarafa da bu isteğinizi paylaşın. Karşı taraf size uyum sağlarsa zaten aradığınızı bulmuşsunuzdur.


  • cleric  (14.04.18 16:44:10) 
ben 2 haftada o kıvama getirdim kardeşim ondan 3 hafta sonrada terk edildim ama sen bilirsin. :)


  • guitarissimo  (15.04.18 03:43:51 ~ 16.04.18 04:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.