[]

aliexpressten bluetooth kulaklik

selam, yeni telefon aldim da artik spor salonunda(40 yilda bir gidiyorum) ya da bisiklette esek kadar boyutlarindan oturu pek cikaramayacagim gibi cantamdan. (cebime de cok sigacagini sanmiyorum)

bana bisikletteyken ve spor salonundayken kullanmalik kablosuz kulaklik önerir misiniz aliexpressten filan.

mikrofon ve acma kapatmasi oluyorsa olsun mutlaka. ses olsa sevinirim tabi. 30-40 dolari da asmamasi lazim fiyatinin yani cok da kiytirik olmasin, bi kere 5-6 dolarlik bisey almistim, ikinci kullandigimda bozuldu sklfg

tavsiyelerinizi bekliyorum. b

bir de aliexpress ne ortam ya, o kadar cok sey var ki, her seferinde hicbir sey almadan cikiyorum ;D

 
beatsX kullanıyorum ama bir arkadaşımda Anker'in 17 euroluk bluetooth kulaklığı var amazondan aldı ve gayet memnun.


  • nickfury  (14.04.18 00:59:38) 
Bluedio diye bir marka var f/p olarak efsane diyebilirim.


  • bos gezenin bos ustasi  (14.04.18 01:03:36) 
2-3 farklı tarz var. hangisini istediğine bi bak önce. spor yaparken dinleyeceksen 'askı' modeller iyi düşmüyor kulaktan. xiaomi sports kullanıyorum ben. tıpaçlı olanlar var, boyunluk şeklinde olanlar var, kafa üstü var vs.


  • icim urperiyor  (14.04.18 01:05:31) 
Ben bunu kullanıyorum. Teslim alalı 2 gün oldu. Şimdilik memnunum.

(git: www.aliexpress.com
  • Barbaros59  (14.04.18 04:32:43) 
Bluedio kadar dandik bir marka daha yok. Sürekli kopmalar ani hareket yapınca birinin kesilmesi falan. En çok review satın alan da firmadır.

Gecikme sorun yaratmayacak diye düşünüyorum o yüzden bir tane kz - zs6 muhteşem bir kulaklık 30 dolardı sanırım - ve kz Bluetooth modül gayet yeterli. Gayet efsane. Diğer daha uygun kz modelleri de olur. Zs3 zst falan aşağı yukarı hepsini kullandım hepsi şahane. Düşmedi şimdiye kadar benim kulağımdan.
  • Giovanni Pipitto  (14.04.18 07:47:17) 
Sennheiser kulaklığım bozuldu. Almışken kablosuz alayım diye düşündüm hepsiburada'dan Anker marka bir kulaklık aldım. Ben buradan indirimli 170 liraya aldım ama aliexpress fiyatı az daha uygun.. Kulaklık olarak 123 desibel ses çıkışı var ve ben sennheiser'den daha iyi olabileceğini düşünmemiştim. Bas sesleri çok çok iyi. Şarjı 1 haftalık kullanımda bitmedi..

tr.aliexpress.com
  • Son Müzakereci  (14.04.18 09:38:38 ~ 09:41:22) 
Ankerden şaşma,her ürünü kaliteli,harika bir marka.son müzarekecinin önerdiği modelde baya iyi


  • ırene adler  (14.04.18 11:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.