[]

bu kızımız napsın

bi arkadaşın olayını anlatıyorum. ekol değil gerçekten arkadaş. bana geldi, benim de kafam çok basmıyor böyle şeylere sizlere soralım dedik.

bu kızımız iş yerinden biriyle tanışmış fazla mesai sonu servis beklerken. servis gelmemiş mal gibi kalmışlar.aynı yerde oturuyolarmış meğerse, sonra taksi çağırıp beraber uzun ve bol muhabbetli bi yola gitmişler. herif en son inerken görüşelim mutlaka diyip adını sormuş kızın tekrar emin olmak için, vedalaşmışlar.

kız fena kapılmış gibi,uzun zaman sonra ilk defa kalbim attı diyo. dedim hay senin.. neyse.
sonra yemekhanede denk geliyolar ikisi de tek ama kimse kimsenin yanına oturmuyo.
kız dayanamayıp en sonunda 1 haftanın sonunda herifi linkedinden ekliyo. aynı şirkette oldukları için zaten önerilenlerde çıktığından dikkat çekmez diye düşünüyo. herif kabul ediyo ama yazdığı yok.

en son yine iş yerinde karşılaşıyolar herif yürüyüp geçerken buna gülümsemiş yürümüş geçmiş sonra. güldü galiba bana aşık sendromunda kız şu an.

neyse herifi gördüm ben mülayim bi tip. kız ekledi bunu diye lambur lumbur yürücek birine benzetemedim.

kızımız napsın? öyle takılayım modunda da değil kız düzgün ilişki istiyor.
git fesbuktan ekle madem dedim yok yapmam utanırım diyo.

bahisleri alalım.

-herif o gözle bakmıyodur.
-kızın hoşlandığını anlamıcak kadar saftır.
-işyeri diye çekiniyo olabilir. beraber iş yapmıyo olsalar da yapma ihtimalleri var neticede.

 
Gidip konuşsun. O onu eklesin suradan eklesin buradan eklesin nedir ya. İlla erkek mi yapcak her seyi. Madem kalbi atiyo konuşanı cezalandırmıyorlar sonuçta.


  • tragedystreets  (13.04.18 19:54:27) 
birçok nedeni olabilir. bence kendisi iletişime geçsin, merhaba desin mesela. sıcak bir merhaba birçok güzelliğe vesile olabilir.


  • biravekahve  (13.04.18 19:55:11 ~ 19:55:28) 
Herif ağır dengesiz. Selam bile vermesin. Beraber yolculuk yapıyorsun, yolda muhabbet ediyorsun, inerken adını soruyorsun, mutlaka görüşelim diyorsun; iş yerinde iki kez karşılaşıp hiçbir şey demiyorsun. Bu dengesizliğin de ötesinde bir şey. Geri zekâlı olabilir.


  • dissendium  (13.04.18 19:58:46) 
eleman çekingen bir loserın teki sanırım. kızın yürümesi lazım.


  • yavru tosun  (13.04.18 20:01:01 ~ 20:01:16) 
adamın sevgilisi var. o an gaza gelip görüşelim falan demiş sonra çark etmiş.
umutsuz vaka.

  • titiraprap  (13.04.18 20:11:07) 
boşversin.

herif birilerinden kız hakkında bir şeyler duymuştur. belli ki olumsuz şeyler.

gidipte herife yazmasın, yürümesin daha da kötü olur kendisi için.
  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (13.04.18 20:13:42) 
3000 kişinin çalıştığı yerde kolay denk gelme ihtimalleri yok aslında gün içinde, yürümekse amaç internetten olması daha kolay sanki. bi de kız işe yeni başladı 3 ay falan oldu, alakasız bölümdeler. sanmıyorum kız hakkında bişi bilsin. bişeysi de yok zaten.

diyoki gönlü olan adam çoktan belli ederdi di mi diye soruyo.
  • terlik yutan canavar  (13.04.18 20:17:40) 
Bu 3 olasılık da olabilir. Çok kaptırmayacaksa kız kahve içmeyi teklif etsin. Olumsuz bir durum olursa boşversin. Çocuk şu an aşık filan değil ama kız doğru adımlar atarsa neden olmasın.


  • Corrigan prefers beer  (13.04.18 20:35:52) 
Bence konuşmasın. Bi olaya girmişler sonuçta. Artık karşı tarafın düşüncesini sezmeye çalışıp ona göre pozisyon alıcak ama aynı zamanda onun için ölüp bittiğini belli etmicek. (Tabi nasıl olur bilmiyorum ama aynı ortamda bulunmalılar komiklikler şakalar falan anladın)

Ama adam mülayim bi tip diyorsun o yüzden bu anlattığım tutmayabilir yani adam hoşlanıyosa bile kıza belli etmeyebilir. Bu durumda red yemeyi göze alarak hoşlandığını söyleyebilir
  • freetakilir  (13.04.18 20:54:13) 
eleman utangaç.Kızın aradaki buzları eritmesi lazım.Gülümsesin


  • turkuaz  (13.04.18 21:29:19) 
internetten yazmasın.

bir dahaki yemek arasında yanına otursun. konuşsunlar, kız bir yere davet etsin.
  • false pretension  (13.04.18 21:41:24) 
sayko gibi internetten ekleyip durmasın adamı. gidip konuşsun. muhabbeti devam ettirmeye çalışsın. internetten ekleyip durmak, bir noktadan sonra ürkütücü hissettirebiliyor karşı tarafa.


  • nice tnetennba  (13.04.18 21:43:12) 
dissendium'a katiliyorum bir de is yerinden adamla/kadinla cikmak %80 hata.


  • hot potato  (13.04.18 22:16:51) 
Herif o gözle bakmıyor yüzde 1 milyon...
Her şeyden anlam çıkartmamak lazım böyle hanımlar

  • benaslindayohum  (14.04.18 12:10:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.