[]

kapadokya'da otel için enuygun bölgetavsiyesi ya da direkt otel tavsiyesi:)

dostlar haziran sonunda 4 günlük bir kapadokya tatili düşünüyorum. tavsiye ettiğiniz otel var mı? araçsız ve tursuz gidicem en iyi, en ucuz ve en merkezi otel hangisidir(tabi ki böyle bir otel yok ama yakın anlamda olan vardır:)

şimdiden teşekkürler.

Not: bu arada özel bir tatil olmasını istiyorum. Özel bir durum var da ona göre tavsiye ederseniz sevinirim:)

 
göreme en uygunu. ben cok güzel bi otelde kalmistim, fiyati da uygundu. adini yazarim sonra arama lazim
göreme merkezden acikhava müzesine yürürsünüz. ürgüp ve avanos a dolmus filan da var.

  • kuehles blondes  (13.04.18 17:11:07) 
biraz tuzlu ama kayakapı çok güzeldir. merkeze yakın ve istediğiniz her an özel servisle merkeze ulaştırabiliyorlar.


  • spadram  (13.04.18 17:31:52 ~ 17:32:04) 
Ben geçen sene ağustos ayında Doors Of Cappadocia'da konakladım. Gittiğimiz bütün turları otel bize ayarladı. Servisle kapıdan alıp tekrar otele bıraktılar. Yer olarak merkezi bir yerde milli parkın içerisinde yer alıyor.


  • spikey  (13.04.18 18:12:33 ~ 18:14:14) 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler dostlar. Otelin cave tarzı olmasını istiyorum. Bn de göremede düşünüyorum otelin adını hatırlarsanız lütfen yazın


  • penaltiyi taca atan centilmen futbolcu  (13.04.18 18:25:12) 
Ben yakın zamanda dere suitsde kaldım. AŞIRI memnun kaldık. AŞIRI. Yani nasıl anlatayım ki.
Cave tarzında değil bildiğiniz cave. Çok huzurlu, çok temiz. Bizim kaldığımız odada jakuzi vardı. “Özel bir durum”u daha özel yapar muhtemelen. Öyle küçük falan da değil, iki kişi rahat rahat sığdık. Asmalı konak ve turasana yürüyerek gidebilirsiniz otelden. Bir de bir kaç sanat evi vardı. Yürüyüş yapmayı severseniz köyün ara sokakları çok güzel. Ben bir daha olsa yine oraya giderim, hiç riske atmam.

  • irene  (13.04.18 19:36:13) 
Yanıtlar için teşekkürler, başka tecrübesi olan dostlardan da yardım bekliyorm


  • penaltiyi taca atan centilmen futbolcu  (14.04.18 01:10:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.