[]

Köpeğimi nasıl eğitebilirim

Merhaba. Sharpei cinsi bi köpeğim var ve kapı çalınca kapıyı açtığımda hemen gelen kişinin üzerine zıplıyo, ayaklarının etrafında dönüyor. İnsanlar da korkuyor haklı olarak. Bu durum için ne yapabilirim, öneriniz var mo acaba?




 
Bir gazeteyi rulo yap, istemediğin bir hareket yaptığında burnuna vur, kaşlarını çat ve komut verir gibi vurgulu HAYIR de. Zaman içinde o hareketi yapmasını istemediğini öğrenecektir.
Not, Vur dedim gerçi ama, şiddet yok. Nazikçe.

  • oguz altun  (13.04.18 15:06:35) 
Çok fazla tepki vererek ve fazla kelime kullanarak kafasını karıştırma, sert bir tepki ve kaş çatması ile "HAYIR" demen yeterli.

Bu hayır kelimesinin istenmeyen bir şey yapıldığında kullanıldığını öğrenmeli.

Yani köpek istemediğiniz bir şey yaptığında "Dur kızım, yapma kızım, sakin ol, bekle, otur, yapma dedim" gibi bir sürü kelime kullanmayın.

Tek bir kelime ve sert bir ton ile "hayır", öğrenene kadar devam. Yanlız ses tonunuz ve surat ifadeniz öyle olmalı ki sizden korkmalı ve çekinmeli.
  • John Bloor  (13.04.18 17:04:00) 
1- para verip eğite bilirsin
2- hayır ve gel buraya sözcüklerini aşılayabilirsin
3- youtu.be (how to train your dog to not jump on people) bir sürü video var ingilizce biliyorsan kaçırma
kendi yorumum üzüldüm la şimdi böyle kuyruğu da sürekli sallıyorsa yazık olmuş hayvancığa kedi köpeği sürekli kucağa alma eğleminde olduğum için
  • Kozmik_Rakun  (13.04.18 17:41:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.